Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω μεταφορική εταιρεία για UK to Greece

Challenger

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η Υπηρεσία ανταλλαγής φορτίων και φορτηγών ΤιmoCom TRUCK&CARGO® είναι μια εικονική αγορά για τα γραφεία μεταφορών και τους μεταφορείς φορτίων. Πανευρωπαικά δημοσιεύονται καθημερινά και ακατάπαυστα προσφορές ελευθέρων φορτηγών και ελευθέρων φορτίων. Εδω σίγουρα θα βρείτε αυτο που ψάχνετε. www.timocom.gr
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Η Υπηρεσία ανταλλαγής φορτίων και φορτηγών ΤιmoCom TRUCK&CARGO® είναι μια εικονική αγορά για τα γραφεία μεταφορών και τους μεταφορείς φορτίων. Πανευρωπαικά δημοσιεύονται καθημερινά και ακατάπαυστα προσφορές ελευθέρων φορτηγών και ελευθέρων φορτίων. Εδω σίγουρα θα βρείτε αυτο που ψάχνετε. www.timocom.gr

Γειά σας, σκόνταψα πάνω στην συζήτησή σας και ενδιαφέρομαι και εγώ ακριβώς για αυτά!

Σχετικά με τον παραπάνω σύνδεσμο έριξα μια ματιά και όντως απευθύνεται σε μεταφορικές εταιρίες (χρειάζεται πρώτα εγγραφή και μόνο εταιριών). Μήπως ξέρει κανείς να μου πει πως μπορώ σαν ιδιώτης να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία τους;

• 1 μήνα μετά...
  • 2 χρόνια αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ χρόνια τώρα χρησιμοποιώ τη YASATRANS. Το link είναι http://www.metafores.co.uk Απόλυτα αξιόπιστος ο κύριος Παναγιώτης. Τον έχω συστήσει σε πολλούς και όλοι έμειναν ευχαριστημένοι. Δοκιμασμένος πολλάκις!!!

Δημοσ.

εγω στα 6 χρονια που εμεινα αγγλια χρησιμοποιουσα αυτην: http://www.anglogreek.com/ και ημουν πολυ ευχαριστημενος απο τιμες κτλ. δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι, αλλα δεν χανεις τιποτα να τους ρωτησεις :)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 30 Απριλίου 2013 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από paredwse, 30 Απριλίου 2013 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Παιδια επειδη ειδα την συζητηση σας,πρωτη φορα μπαινω στο συγκεκριμενο forum θελω να σας προτινω πολυ συμφερουσες τιμες για μεταφορα απο Ευρωπη προς Ελλαδα και αντιστροφα.Εαν ενδιαφερεστε απαντηστε μου.Το τηλ. μου ειναι 6970529356-6976598117-114

• 1 χρόνο αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...