Προς το περιεχόμενο

Απομακρυσμένη διαχείρηση ραδιοφωνικού σταθμού


A7X.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δεν ήξερα σε ποια κατηγορία ανοίκει η ερώτηση μου γι αυτ΄΄ο το βάζω εδώ. να σας πω πείτε ότι εγω δουλέυω ή έχω ένα σταθμό...όχι μονο από ιντερνετ αλλά μεγάλο πχ best και θέλω την ώρα που κάνω εκπομπή να μπορώ να παίξω μοθσικήαπό το σπίτι μου. πως γίνεταιαυτό ξέρει κανείς?

φαντάζομαι ότι αφού οι ποιό πολοί σταθμοί λειτουργούνε ποιά με pc καιεκπέμπουν και από το ιντερνετ ότι σίγουρα θα υπάρχει τρόπος μεσω σύνδεσης των δύο υπολογιστών καιέχω σκεφτει κάτι αλλά θα ήθελα τις ιδέες σας.επειδή είναι εργασία και είναι ανάγκη θα περιμένω με ανυπομονησία για απαντήσεις. ευχαριστώ εκ των προτέρων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άλλο η διαχείρηση, άλλο η εκπομπή.

 

Για να κάνεις εκπομπή από το σπίτι σου και αφού έχεις ένα τόσο μεγάλο σταθμό, τραβάς ένα link και παίζεις κατευθείαν :)

Διαφορετικά, θα πρέπει να κάνεις broadcast με μία dsl σε κάποιον server και από την άλλη πλευρά (από τον σταθμό) να κατεβάζει κάποιος την εκπομπή σου. Με mp3 pro, θα είναι τέλεια η ποιότητα που θα αναμεταδίδεις, μόνο που θα υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση(20-30 sec).

 

Για διαχείρηση, ένα από τα χιλιάδες προγράμματα που κυκλοφορούν (vnc, pc anywhere, windows remote managment κτλ) σου λύνει τα χέρια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

sam broadcaster...

για να παιξεις μονο στο ινετ ειναι ευκολο..να παιζεις απο σπιτι σε fm μπαιρδευονται τα πραγματα μιας κ θα πρεπει να στελνεις τουλ στερεο κτλ οποτε θα χεις upload οριακο με dsl...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...