PlaStiK Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Έχω ενα desktop pc με κάρτα Netgear WG311T και ένα Acer laptop με ενσωματωμένο wireless της Broadcom. Τα ρυθμίζω κανονικά σε ad hoc σύνδεση και όλα δουλεύουν ρολόι, κάνω και connection sharing τη dsl μέσω του desktop και όλα καλά. Άν όμως κάνω restart το desktop, παρ'οτι τα δυο μηχανήματα δείχνουν οτι συνδέονται κανονικά απο το status της ασύρματης σύνδεσης, δεν μπορούν να κάνουν ping το ένα το άλλο. Το πρόβλημα διορθώνεται αν κάνω απενεργοποίηση/ενεργοποίηση της σύνδεσης. Έχει κανείς κάποια ιδέα τι μπορεί να φταίει και πώς μπορώ να το διορθώσω;
djgenesis Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Den to exw 3anakousei ayto dike mou ....... Eilhkrina.. mpas kai einai tipota drivers ?
PlaStiK Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δεν νομίζω να είναι drivers, μια και δουλεύει μια χαρά όταν γίνει επανενεργοποίηση... Κάτι πρέπει να κάνει conflict την ώρα που φορτώνονται τα πάντα στο startup. Προς το παρόν έφτιαξα ένα batch file που κάνει τη διαδικασία αυτόματα και κάνω τη δουλειά μου μέχρι να βρώ μια πιο μόνιμη λύση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.