Προς το περιεχόμενο

Τώρα μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι!

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

...διότι ο ένας, ο μοναδικός και ανεπανάληπτος BillDanos, από αυτή την Τετάρτη θα υπηρετεί τη μαμά πατρίδα, μέσα από το ΚΕΠΒ Θήβας (αρχικά) :mrgreen:

Για έκτακτες ανάγκες θα με βρίσκετε στο msn κατά τις βραδυνές ώρες (αφού περάσουν 1-2 εβδομάδες ώστε να εμφανίσω το qtek9000 και αφού δεν μου το κλεψουν...:twisted:).

Για οικονομικές ενισχύσεις, μπορώ να σας στείλω το λογαρισμό τραπέζης με PM...:mrgreen:

CU

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χε χε..Καλα να περασεις...Εχω περσει κι εγω απο ΚΕΠΒ ....3η Μοιρα !!!!! Καλα που πας καλοκαιρι γιατι το χειμωνα εχει ψωφοκρυο !!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ελπιζω να εχουν φτιαξει καποια πραγματα γιατι το 1982 που πηγα κοιμομασταν σε τωλ και οι τουαλετες δεν ειχαν καθολου πορτα και οποιος περναγε επαιρνε ματι !!!!!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Super Moderators
Δημοσ.
Χε χε..Καλα να περασεις...Εχω περσει κι εγω απο ΚΕΠΒ ....3η Μοιρα !!!!! Καλα που πας καλοκαιρι γιατι το χειμωνα εχει ψωφοκρυο !!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ελπιζω να εχουν φτιαξει καποια πραγματα γιατι το 1982 που πηγα κοιμομασταν σε τωλ και οι τουαλετες δεν ειχαν καθολου πορτα και οποιος περναγε επαιρνε ματι !!!!!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ευτυχώς από τότε μέχρι τώρα έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα! :-D

Θα ποστάρω εντυπώσεις με την πρώτη ευκαιρία.

Δημοσ.

Αθάνατη 3η Μοίρα Θήβας σε θυμάμαι με συγκίνηση! Εγώ το '97 Ιανουάριο πήγα, πρώτα 4η σα νέος και μετά 3η. Στην 4η θυμάμαι είχαν βάλει καλοριφέρ θυμάμαι, και όντας γνήσιοι ηλίθιοι, έβαζαν τη θερμοκρασία στο τέρμα, με αποτέλεσμα η εναλλαγή κρύου-ζέστης να βγάλει τους περισσότερους ελεύθερους υπηρεσίας.

Στην 3η που πήγα για ειδικότητα, δεν κοιμόμασταν στα τολ, αλλά σε θαλάμους που είχαν γκαραζόπορτες με γύρω στους 10 πόντους άνοιγμα από κάτω. Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν θυμάμαι ότι η σόμπα άναψε την τελευταία μέρα πριν απαγορευτεί η χρήση της!

Η πιό πολλή πλάκα δε, ήταν στην Επιθεώρηση Φρουράς στις 3 το μεσημέρι, όταν και πάντα τελευταίοι πηγαίναμε, ενώ ήμασταν οι πλέον ανοργάνωτοι. Ακόμα θυμάμαι τις παραινέσεις του αλφαμίτη που μας πήγαινε, "άντε ρε, πηγαίνετε με λίγο βήμα, κάντε κάτι για τη Μοίρα", χαχαχα.

Καλή τύχη φίλε και πάρτο όσο πιό αψήφιστα μπορείς...

Δημοσ.
...διότι ο ένας' date=' ο μοναδικός και ανεπανάληπτος [b']BillDanos[/b], από αυτή την Τετάρτη θα υπηρετεί τη μαμά πατρίδα, μέσα από το ΚΕΠΒ Θήβας (αρχικά) :mrgreen:

Για έκτακτες ανάγκες θα με βρίσκετε στο msn κατά τις βραδυνές ώρες (αφού περάσουν 1-2 εβδομάδες ώστε να εμφανίσω το qtek9000 και αφού δεν μου το κλεψουν...:twisted:).

Για οικονομικές ενισχύσεις, μπορώ να σας στείλω το λογαρισμό τραπέζης με PM...:mrgreen:

CU

ΠΟΝΤΙΚΑΡΑ ΘΑ ΤΑ ΦΑΣ ΟΛΑ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ΘΑ ΠΗΞΕΙΣ ΛΕΜΕ :twisted:

Τι να πω? ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ... γιατι διασκεδαση ειναι, και ελπιζω να πεσεις και σε κανα ποστο τις προκοπης να εχεις να λες πως εκανες κατι/εμαθες κατι...

Τους ζυγους λυσατε... :-D

Δημοσ.

προς ενημέρωση και μόνο: Η 3η Μοίρα από το 2000 (αν δεν κάνω λάθος στην ημερόμηνία) άλλαξε και είναι σε καίνουργιο κτήριο!!!Το απόκαλούμενο και ξενόδοχειο του ΚΕΠΒ:mrgreen: .....Είμουν εκεί πριν ένα χρόνο περίπου(καλά καταλάβατε η θήτεια τώρα τελέιωνει).

Η συγκέκριμένη Μοίρα πλέον έχει Ιντερνετ σε μία αίθουσα που δουλεύουν με καρτούλες των 5ευρώ που μπορέις να προμηθευτείς από το ΚΨΜ. Οι θάλαμοι είναι ολοκαίνουργοι και πολύ καλύτεροι από τις υπόλοιπες Μοίρες....Ελπίζω να σε στείλουν εκεί.

Καλή θητεία σου εύχομαι και να περάσει η θητεία σου χώρις να το καταλάβεις!!!

Δημοσ.
προς ενημέρωση και μόνο: Η 3η Μοίρα από το 2000 (αν δεν κάνω λάθος στην ημερόμηνία) άλλαξε και είναι σε καίνουργιο κτήριο!!!Το απόκαλούμενο και ξενόδοχειο του ΚΕΠΒ:mrgreen: .....Είμουν εκεί πριν ένα χρόνο περίπου(καλά καταλάβατε η θήτεια τώρα τελέιωνει).

Σε τι ειδικοτητες εκπαιδευει τωρα ????Το σχολειο "Κεραυνος" υπαρχει ακομα ????

Δημοσ.

χαλασε και ο στρατός - αφου φτασαν στο σημείο να παίρνουν ατομα σαν και σενα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

@Γιάννης Platano

Κεραύνος; Δεν το έχω ξανακούσει.....

Πλέον απ' ότι είδα μόνο οι Οδηγοί παραμένουν στο ΚΕΠΒ (στη 2η Μοίρα αν δεν κάνω λάθος) για 3 ή 6 εβδομάδες πριν φύγουν για παραμεθόριο.(ανάλογα με το αν έχουν πολιτικό δίπλωμα ή όχι)

Δημοσ.
@Γιάννης Platano

Κεραύνος; Δεν το έχω ξανακούσει.....

Ηταν ενα ...σχολειο για εκπαιδευση σε ενα αντιαροπορικο οπλο με το ονομα αυτο και ειχα κατσει 15 μερες παραπανω απο τους πολλους για εκπαιδευση.Ηταν κοντα στην πλατεια και την Στρατολογια. Πηγαιναμε στην Ταναγρα για εικονικες βολες.Μετα εφυγα για Θεσ/νικη στην 165 ΜΒΠ στην Σταυρουπολη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...