mjmj Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Τακτικα περνω image-backup το σκληρο δισκο μου. Παλιοτερα χρησιμοποιουσα ghost, τους τελευταιους μηνες χρησιμοποιω το Acronis trueimage. Χρειαστηκε να κανω restore και δυστυχως το μου εβγαλε μηνυμα το truimage οτι το image ειναι corrupted. Για ενα τετοιο corrupted image: - φταιει το δισκακι που γραφτηκε? - φταιει το προγραμμα που δεν κανει καλα images? - φταιει κατι αλλο? Αληθεια, αν εκανα ελεγχο οταν δημιουργηθηκε το Image με τα εργαλεια του προγραμματος, θα μου εβγαζε εκεινη τη στιγμη το προβλημα ή μπορει να το ελεγχε και να μου ελεγε οτι ειναι ok και οταν θα το χρειαζομουν απλα δεν θα δουλευε?
mjmj Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Τελικα το corruption ειναι θεμα dvd ή του προγραμματος?
PavelX Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 99% einai to diskaki sou. An to eixes se mia 8iki makrua apo 8ermotita mpla mpla opws ta leei, koinws "to prosexes" tote nai 8a sou evgaze minima an ekanes elegxo tin wra pou to egrapses... Dokimase na antigrapseis to diskaki na deis an 8a katafereis tpt..
mjmj Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Σε θηκη το ειχα, και μακρια απο φως. Υπαρχει περιπτωση με αντιγραφη να λυνονταν το προβλημα? Παντως μου εκανε εντυπωση γιατι ειχα 2 images απο τα οποια κανενα δεν επαιξε, δηλαδη ηταν corrupted. Επωνυμα δισκακια TDK, dvdrw. Τωρα τι να πω, να βγαλουμε αχρηστα τα dvdrw επειδη ειναι dvdrw?
PavelX Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Ti na sou pw, egw eixa ena DVD-RW tis SONY, to opoio mou vgike MAPA. Dld egrafa ena diskaki (akomi k 2x) kai den imoun sigouros an graftike. Enw oli i diadikasia oloklironotan kanonika, sto verify evgaze error. Ean mporeseis na antigrapseis to diskaki, xwris provlima, tote mallon to IMAGE sou exei provlima. Alliws 8a sou vgalei sfalma anagnwsis..
novice21 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Backup sxetika sigouro,mono se partition,h se allo disko.Pote mhn empisteyeste oti ta diskakia meta apo kairo tha einai anagnwsima.Exw kaei,kai apo epwnhmes markes.To Acronis einai poly pio sigouro sto restore,apo to ghost.To ghost me exei kremasei arketes fores,to Acronis kamia.Empeiries.....
mjmj Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δηλαδη το acronis δημιουργει μη-corrupted images?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.