Akujin Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Aς ποστάρουμε εδώ πίνακες ζωγραφικής κι όποιος βρίσκει το έργο (έστω τον ζωγράφο), συνεχίζει ποστάροντας αυτός ένα+πάει λέγοντας... (όπως δηλ. στο αντίστοιχο παιχνιδάκι στο σινεμά) Κάνω την αρχή εγώ: * Εννοείται ότι μπορούμε να ποστάρουμε και μόνο λεπτομέρεια από τον πίνακα
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 the fall of lucifer νομίζω .Τον ζωγράφο δεν τον ξέρω.Κάπου το έχει πάρει το μάτι μου αλλα δεν θυμάμαι Συνεχίζουμε με Ελλάδα
Cristina Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Μήπως είναι το Lucifer[/b'] του Gustave Dore ? Δεν συνεχίζεις κιόλας μιας και είναι αυτός ο πίνακας; Btw, πολύ ωραίο παιχνιδάκι Akujin!
Akujin Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 ν.γύζης - το κρυφό σχολειο thanx Cristina! * νομίζω συνεχίζει ο Edgar, δεν ισχύει ο γύζης! πάμε Edgar, πρόλαβες
Edgar Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Του μανώλη είναι "Το κρυφό σχολείο" του Γκύζη... anyway
Cristina Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Του μανώλη είναι "Το κρυφό σχολείο" του Γκύζη... anyway Madonna - Munch (Edgar kulturomix)
Edgar Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Χααχαχαχαχα ναι αυτό είναι... δεν ξέρω όμως... την εικόνα αυτή να την κάνω εξώφυλλο ή αφίσα?
Akujin Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 γαμώτο και τον έγραψα γύζη στην αρχή και μετά είδα γκ- και λέω λες;;; sorry man
Cristina Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Χααχαχαχαχα ναι αυτό είναι... δεν ξέρω όμως... την εικόνα αυτή να την κάνω εξώφυλλο ή αφίσα? Μην σου μπαίνουν ιδέες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα