Lucifer Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Εντάξει λοιπόν. Το κοινό σημείο του εικονιζόμενου Ναζί με τον Ισπανό ζωγράφο, είναι το ίδιο κοινό σημείο του Nietzsche με τον Stalin. Σφίγγα είμαι ο άτιμος.
Ceridwen Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 είναι λοιπόν ο Avida Dollars. συνεχίζω γιατί έτσι θέλω...
Panahs Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Ας βάλω και κάτι για να συνεχιστεί το παιχνίδι και να μη με βρίζετε... Ένας πίνακας που μου αρέσει πολύ, συγκεντρώνει πολλά νοήματα, αλλά και είναι αρκετά εύκολος να... "ανακαλυφθεί". Luci, ΕΣΥ λογικά θα τον ξέρεις αυτόν λόγω του περιεχομένου του .
Panahs Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 John William - O Νάρκισσος κοιτάει τη σκαααατόφατσά του στο ποτάμι η παλιοψωνάρα
Sellers Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Ρε παιδιά θα σκάσω. Λίφο offtopic αλλά μην ανοίγω καινούργιο thread για αυτό που θέλω. Ανοίγω το google και βγάζει αντι για το γνωστό λογότυπο ένα άλλο με την εικόνα , που απ'ότι έμαθα είναι του Edvard Munch. Αλλά σπάω το κεφάλι μου να δω απο που την ξέρω. Νομίζω ότι την είδα σε εξώφυλλο cd αλλα δεν είμαι 100% σίγουρος. Θυμάται κανείς?
Lucifer Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Ε είναι πασίγνωστος πίνακας η κραυγή ρε 'συ, μπορεί να το 'χεις δει οπουδήποτε.
Sellers Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Ναι ρε συ Lucifer αλλα θα σκάσω αν δεν θυμηθώ απο που την ξέρω. Μπορεί να παίζει και να την είδα σε κανένα σαλόνι ιατρείου όσο περίμενα και να μην το θυμάμαι αλλά τώρα μου κόλλησε για cd..
Sellers Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Μήπως χρησιμοποιήσαν ζωγραφιές του Munch οι S.O.A.D στο MEzmerize ή στο Hypnotize? Ειδικά στο MEzmerize η εικόνα που έχουν στο booklet φέρνει πολύ. Υ.Γ Σόρυ αν σας πρίζω αλλά θα σας έχει τύχει να σπάτε το κεφάλι σας για κάτι. Εδιτ: Άκυρο το βρήκα. Το insomnia με έχει κυριέψει. Ο χρήστης gsarig το είχε ως avatar. Damn...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα