Lucifer Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Λοιπόν θα σας πω μια ιστορία! Μια φορά κ έναν καιρό ο Edgar έβαλε έναν πίνακα online για να βρούμε ποιός είναι! Εμένα μου θύμισε αμέσως van gogh η τεχνοτροπία και post-impressionism! Όμως δεν μου θύμιζε κανέναν συγκεκριμένο! Μετά από πολύ ώρα ψαξίματος απηύδησα και αποφάσισα να παραιτηθώ. Και λέω στον εαυτό μου, τράβα βρες τίποτα καμμένο μπας και ποστάρεις στο μέλλον να το βρούνε. Παω και ψάχνω Renoir, λέω θα το βρει η Cris. Πάω να ψάξω Giger, λέω θα το βρει ο Akujin. Μετά πέφτει το μάτι μου πάνω στα DVD Hellraiser, και λέω θα βάλω Barker! Και μαντέψτε!!! ΕΝΤΓΚΑΡ ΑΜΑ ΣΕ ΒΡΩ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΣΑΔΙΣΤΗ. Clive Barker, The Arsonist.
Edgar Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Λοιπόν θα σας πω μια ιστορία!Μια φορά κ έναν καιρό ο Edgar έβαλε έναν πίνακα online για να βρούμε ποιός είναι! Εμένα μου θύμισε αμέσως van gogh η τεχνοτροπία και post-impressionism! Όμως δεν μου θύμιζε κανέναν συγκεκριμένο! Μετά από πολύ ώρα ψαξίματος απηύδησα και αποφάσισα να παραιτηθώ. Και λέω στον εαυτό μου' date=' τράβα βρες τίποτα καμμένο μπας και ποστάρεις στο μέλλον να το βρούνε. Παω και ψάχνω Renoir, λέω θα το βρει η Cris. Πάω να ψάξω Giger, λέω θα το βρει ο Akujin. Μετά πέφτει το μάτι μου πάνω στα DVD Hellraiser, και λέω θα βάλω Barker! Και μαντέψτε!!! ΕΝΤΓΚΑΡ ΑΜΑ ΣΕ ΒΡΩ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΣΑΔΙΣΤΗ. Clive Barker, The Arsonist.[/quote'] MOYAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAAAAA.... :roll: :roll:
vsls Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Υποθετω καπου το εχω δει αλλα καμια ιδεα για τιτλο κ ζωγραφο
Rising1980 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Πίστευα ότι θα είχε να κάνει με την κόλαση του Δάντη. Προφανώς έπεσα km έξω.
Lucifer Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Χμου θα δώσω μια βοήθεια. Άγγλος, 1775-1851, Ρομαντισμός. Ο πίνακας απεικονίζει μια μεγάλη ιστορική στρατιωτική εκστρατεία.
Edgar Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Εγώ πάλι νόμιζα πως είναι το σπίτι του Lucifer απο το google earth
BadBoy Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Ο ζωγράφος είναι ο JMW Turner, μένει να βρω το έργο...
apoikos Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Joseph Mallord William Turner Snow storm: Ο Αννίβας περνάει τις Άλπεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα