LuxJaja Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 από ένα σημείο και μετά σας χάθηκαν τα γράμματα από την οθόνη ή μόνο σε εμένα συμβαίνει αυτό; είναι αρκετά σπαστικό καθώς δεν μπορώ να δω objectives ή περιοχές recon κλπ κλπ.
mike^^ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Και σε μενα το ιδιο...Ξερει κανεις πως το φτιαχνουμε?
Coma_Black Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Έστω δεν είναι Medal of Honor που ορμάς και κάνεις τον Rambo. Εδώ λίγες είναι οι φορές που θα μπορείς να κάνεις μόνος ντού για να σκοτώσεις τους Γερμαναράδες. Μου άρεσε αρκετά και περιμένω να βγεί collector edition για να το αγοράσω. Με τις σκάλες όντως είναι σπαστικό αλλα λογικά με κανα patchaki θα λυθεί όχι πως μου δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα αυτο.
activex Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Έστω δεν είναι Medal of Honor που ορμάς και κάνεις τον Rambo. Εδώ λίγες είναι οι φορές που θα μπορείς να κάνεις μόνος ντού για να σκοτώσεις τους Γερμαναράδες. Μου άρεσε αρκετά και περιμένω να βγεί collector edition για να το αγοράσω. Με τις σκάλες όντως είναι σπαστικό αλλα λογικά με κανα patchaki θα λυθεί όχι πως μου δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα αυτο. σιγουρα εχει τι χαρη του ενα παιχνιδι τετιου ειδους να εχει τακτικη και συνεργασια οστε να μην κανεις τον ραμπο... αλλα νομιζω πως τοσο στημενες φασεις οστε να διαρκει ουσιαστικα 5-10 λεπτα το καθε chekpoint και μετα αντε παρακατω, δεν ειναι και τοσο ρεαλιστικο. μιαζει τοσο γραμμικο που θυμιζει πιο πολυ arcade σε ουφαδικο τελος παντον οπως ξανα υπαμε, γουστα ειναι αυτα!
Panahs Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 σιγουρα εχει τι χαρη του ενα παιχνιδι τετιου ειδους να εχει τακτικη και συνεργασια οστε να μην κανεις τον ραμπο... αλλα νομιζω πως τοσο στημενες φασεις οστε να διαρκει ουσιαστικα 5-10 λεπτα το καθε chekpoint και μετα αντε παρακατω, δεν ειναι και τοσο ρεαλιστικο. μιαζει τοσο γραμμικο που θυμιζει πιο πολυ arcade σε ουφαδικο τελος παντον οπως ξανα υπαμε, γουστα ειναι αυτα! Βασικά δεν είναι απλά γραμμικό, είναι σαν ταινία! Δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί άλλο παιχνίδι δράσης που τα cutscenes να συναγωνίζονται σε διάρκεια το κανονικό παιχνίδι. Από την άλλη όμως δεν μπορώ να πω πως το τελευταίο COD για παράδειγμα είχε πολύ λιγότερο γραμμικό single player. Παρόλα αυτά έχει αρχίσει και μου αρέσει πολύ. Σε κάποια σημεία νομίζω ότι είμαι ήρωας από το Band Of Brothers
Coma_Black Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Panahs και εγώ αυτο σκεφτόμουν την αγαπώ την σειρά Band of Brothers να καταλαβεις πήγα και αγόρασω την ειδική έκδοση σε μεταλλικό κουτάκι που είχε βγεί.. 60 ευρώ αλλα τα άξιζε την έχω δεί ΟΛΟΚΛΗΡΗ την σειρά 6 φορές.. Εμένα μου αρέσει που είναι σαν ταινία το game σε βάζει στον ρόλο του χαρακτήρα και για εμένα αυτο μετράει σε ένα game. Όσο για τα cutscenes σε κάθε παιχνίδι που παίζω τα περιμένω πως και πως... Στο πρώτο Road to Hill 30 όταν έχασα τον πρώτο μου στρατιώτη στεναχωρέθηκα πραγματικά... φαντάσου.. Βρήκα μια έκδοση για PC του Hell's Highway που σου δίνει δώρο ενα μικρο τάνκ.. ΜΑΜΑΚΙΑ..
activex Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Βασικά δεν είναι απλά γραμμικό, είναι σαν ταινία! Δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί άλλο παιχνίδι δράσης που τα cutscenes να συναγωνίζονται σε διάρκεια το κανονικό παιχνίδι. Από την άλλη όμως δεν μπορώ να πω πως το τελευταίο COD για παράδειγμα είχε πολύ λιγότερο γραμμικό single player. Παρόλα αυτά έχει αρχίσει και μου αρέσει πολύ. Σε κάποια σημεία νομίζω ότι είμαι ήρωας από το Band Of Brothers μαλλον δεν μετεφερα καλα αυτο που θελω να πω! γραμμικα ειναι το 100% των fps δεν το συζηταμε... στα περισσοτερα ομως εχεις και μια εσθηση οτι κινησε κατα βουλιση. ενωω πως το παιχνιδι δεν σου δινει καμια εσθησει ελευθεριας ουτε να εξερευνισεις λιγο το ουτος η αλλος γραμμικο σου περιβαλλον (εστο και αν ξερεις πως στην ουσια στο σεναριο θα καταλιξεις παλι..) εδω δεν εχεις να πας πουθενα! απλα ψαχνεις που να κρυφτεις σε ενα πολυ συγκεκριμενο περιβαλλον μεχρι να σκοτωσεις 5-10 εχθρους και ξανα στην επομενει κρυψονα. τωρα που το σκευτομε βεβαια υποτιθεται οτι βρισκομαστε στιν κορυφωση τις μαχης πανω σε ενα πολεμο... το να μην εχεις την ανεση του χωρου δεν ειναι απαρετιτα αντιρεαλιστικο! να δεις στο τελος που θα μας πουν οτι το πηγεναν και για simulation σιγουρα παντος ειναι διαφορετικο απο τα κλασικα fps που εχουμε συνηθισει...
@byZo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Εμένα με πετάει έξω μετα απο 2-3 λεπτά παιχνιδιού... Κάθε φορά! κρίμα γιατί παίζει καλούτσικα στο παλιομηχάνημα μου. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα?
skrit Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Καλησπέρα παίδες. Φίλε @byZo έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα. Το παιχνίδι ξεκινάει κανονικά αλλά μετά από δύο τρία λεπτά...μπουμ! Στην αρχή έλεγα οτι δεν θα το παίζει καθόλου λόγω απαιτήσεων, αλλά είπα να το δοκιμάσω έτσι κι αλλιώς. Το τρέχω με Intel P4 Northwood(HT) στα 2,8gH, ATI Sapphire HD2600 XT (AGP) στα 512MB και RΑΜ 1024MB. Τις πρώτες δυο τρεις φορές έπαιξε μια χαρά για αρκετή ώρα. Νομίζω πως το προβλημα ξεκίνησε όταν άλλαξα τους Catalyst 8.8 με τους 8.9, αλλά δε θυμάμαι σίγουρα. Έχω δοκιμάσει ο,τι ρύθμιση είναι δυνατόν στην κάρτα αλλά...τίποτα. Πάντως, με το ίδιο μηχάνημα έπαιζα MoH:Airborne, που είχε παρόμοιες απαιτήσεις, χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα. Έχει κανείς καμιά πρόταση πριν δοκιμάσω πάλι τους παλιούς drivers??
frou-frou Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Έχετε και οι 2 Ati. Ίσως χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος επειδή έχετε παλαιότερα μοντέλα καρτών να παρουσιάζουν τέτοιες ασυμβατότητες. Παίξε λίγο με τους drivers.
@byZo Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Και εγώ τους 8.9 έχω... Μπορεί να είναι αυτό το πρόβλημα. Θα δοκιμάσω τους 8.8 και θα σας πω.
fabiawrc Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 το επαιξα χτες τα ξημερωματα.φοραγα ακουστικα και σε μια φαση που γινοταν πανικος απο πιστολιδι ενιωσα το σεισμο που εγινε στην εβοια και χεστηκα πανω μου!! το παιχνιδια ειναι γαματο!απο οτι ειδα εχει lan λετε να παιζει με hamachi?επισης να ρωτησω κατι αλλο.εκτος απο τις ομαδες που τους πας οπου θες και τους λες που να πυροβολησουν εχει καμια αλλη λειτουργια?
pappous_soulis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Το παιχνίδι είναι φοβερό και ελαφρύ (1680x1050 full με 16xAF δε μου'πεσε κάτω απο 40fps),αν και έχει προβλήματα. (η κίνηση στις σκάλες,ένα ψιλο stuttering που έχω παρατηρήσει..) Άλλα overall μετράει πολύ σαν παιχνίδι. PS. by far το πιο όμορφο παιχνίδι βασισμένο στην UE3.
Coma_Black Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Βγήκε Collector edition στο plaisio και στο e-shop μόλις τώρα έκανα παραγγελία.. Εγω χέστηκα λίιιιιιιιιιιγο πάνω μου στο σημείο.. που τρέχεις πίσω απο τον Frankie και την ξανθιά γκομενίτσα και μπαίνεις μεσα στο νοσοκομείο.. όλο το σκηνικό ήταν πολυ τρομαχτικό
Erwdios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Χθές το βράδυ το τερμάτισα και έπεσα σε κατάθλιψη. Εξηγούμαι: Δεν έπαιζα ποτέ fps games, αλλά μετά το crysis έπαθα ένα πολιτισμικό σοκ και ευτυχώς δεν θα μπορούσα να κάνω καλύτερη επιλογή. Πολύ καλά γραφικά, εξαιρετικότατο gameplay και true based story με εναλλαγές συναισθημάτων. Στο ίδιο σημείο ψιλοχέστηκα κι εγώ Coma. Επίσης έφαγα κι ένα χέσιμο όταν ο τύπος έβλεπε συνέχεια το αγόρι μπροστά του, μετά τον θάνατό του Θα ήθελα περισσότερες αποστολές με sniper και άλλη μία ίσως με το άρμα, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι κι έτσι νιώθω χορτάτος. Πότε βγαίνει το 3 είπαμε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.