Προς το περιεχόμενο

Install Windows XP?

dr_psiloulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Pio apo ta parakato protinete.....h an exete dikisas apopsi dekto...

1) Se 1 disko 200GB monokomato (C:\) Ola mesa (Windows - Programata - Games - Ktl..)

2) Se 1 dikso 200GB Xorismeno se 2 Partition sto ena windows kai sto allo programata & Games....

An epilegate to 2 se ti xoritikotites tha xorizate ton 200 disko?

Protinete kai to dikosas tropo...

Δημοσ.

Egw proteinw thn kourtina 2)

2 partition.

Ena me 40Gb gia ta programmata sou - paixnidia sou - windows sou

kai olos o upoloipos gia ta installations sou , mp3 sou , tainies sou klp.

Twra e3artatai ton ogko pou exeis sta parapanw..

Δημοσ.

Χωρις να το εχω δοκιμασει σε αλλον σκληρο δισκο στον δικο 120GB με δυο partitions(progs-files)μου "εκοψε" αρκετη ταχυτητα στο 2ο partition της ταξης:1o partion=55MB/s, 20 partition=34MB/s.δεν ξερω γιατι εγινε αυτο αλλα ετρωγε σπασιματα στις ταινιες στο 2ο partion και τον ξαναενωσα.Με καθε επιφυλαξη τα λεω αυτα...

Δημοσ.

Ontws o filos Dklearhos kati prepei na exei kanei lathos giati exw ki egw enan 160gb disk se ntfs kai ena allon 200gb pali ntfs kai ton 1 poy exw ta xp ton exw xwrisei se 2 partiotions ena 60gb(to basiko poy exei ta xp) kai ena allo 100gb gia otidipote allo kai doylevei o diskos kai mia xara kai taxitata. ton deftero 200gb disko ton exw eniaio gia mp3. exw na protinw sto filo poy leei oti toy paizane arga oi tainies sto 2 partition na dokimasei na kanei mia anasigrotisi kai sta 2 h' na kanei mia poio swsti anakatanomi twn partitions kai tha toy protina na ta kanei kai ta 2 ntfs me to norton partition magic 8.05. einai korifaia programma gi' ayti ti doyleia.

Δημοσ.

Εγω πιστευω οτι εκανα καποια λαλακια στο cylinder bountary γι'αυτο.Κατα τ'αλλα παντα χρησιμοποιω το partirion magic,φυσικα το ntfs ειναι στανταρ οπως και η ανασυγκροτηση.Το περιεργο ειναι οτι αλλο δισκο τον ειχα κανει 3 partitions!!χωρις καποιο προβλημα ταχυτητας.Τι να πω....

Δημοσ.

Καλημερα

Εγω σε 250 GB εχω 30GB μονο για λειτουργικο,και στα 2 υπολοιπα partitions

διαφορα αλλα,και σε αλλο δισκο 40 gb to image του λειτουργικου.

Χτες επανεφερα το image που ειχα, γιατι ειχα φορτωσει τα win με σαβουρα

και σε 10 λεπτα δουλευα

Δημοσ.
Χωρις να το εχω δοκιμασει σε αλλον σκληρο δισκο στον δικο 120GB με δυο partitions(progs-files)μου "εκοψε" αρκετη ταχυτητα στο 2ο partition της ταξης:1o partion=55MB/s, 20 partition=34MB/s.δεν ξερω γιατι εγινε αυτο αλλα ετρωγε σπασιματα στις ταινιες στο 2ο partion και τον ξαναενωσα.Με καθε επιφυλαξη τα λεω αυτα...

prepei na ginetai kati me buses tis M/B H' akoma kai me ton idio ton HDD sou. kata ta alla ego exo 30-90 Gb se 120ari. pantos an exeis skopo na baleis arketa games kalytera na skefteis gia 50 Gb to partition tou leitourgikou sou.

Δημοσ.

Αν δεν χρησιμοποιείς βαριά προγράμματα, μεγάλες βιβλιοθήκες μπορείς να κρατήσεις μικρό το $systemdrive$ σου (c: κατά κανόνα) κ να κάνεις εγκατάσταση τα παιχνίδια (που τα σύγχρονα είναι αρκετά μεγάλα σε όγκο) στο d. Εκεί μπορείς να ακουμπήσεις κ το swap file. Με αυτή την μέθοδο θα αποφύγεις το πολύ γρήγορο fragmentation στον c: [που εκεί έχει σημασία] με τα βάλε βγάλε των games, όπως επίσης θα πετύχεις κ το πολύ γρήγορο defrag του. Στο e: μπορείς να έχεις τα data σου [documents, mp3s, movies etc].

Εγώ π.χ. το c: το κρατάω στα 8-10g συνήθως αλλά αυτός ο αριθμός βγαίνει σύμφωνα με τα progs που θα κάνεις εγκατάσταση σε σένα.

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...