glougr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 AliG Τα τελευταία 4-5 χρόνια είμαι λίγο μανιασμένος με (γραματική επηρεασμένη) έχω σχεδόν ότι έχε κάνει, από videoclip με Madona μέχρι και σχεδόν όλα τα επεισόδια τις εκπομπής του θεός ο ΜΑΝ πανέξυπνος ευστροφος και καυστικός. απίστευτες ατάκες ακριβώς στα άτομα που πρέπει....δεν κολάει πουθενά Τ
Harkon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 πασχαλιά ωραίο όνομα αλλά δεν έκει.... γκλου μαζί σου ο τύπος είναι απίστευτος αν κ η ταινία του Αλι-τζι δε μαρεσε αα.. γράμμα μη περιμένεις να έχει ε; _ _ _ _ _ _ 3 ευκαιρίες ακόμα κατηγορία: ανάλογα από που την κοιτάς... Ναι: - Όχι: Κ,Υ,Σ,O,E,Α,Η,Τ
cmelegos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι και μην με ξαναπεις έτσι
Harkon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 ΛΟΛ! σόρρυ _ _ _ Ι _ _ 3 ευκαιρίες ακόμα κατηγορία: ανάλογα από που την κοιτάς... Ναι: Ι Όχι: Κ,Υ,Σ,O,E,Α,Η,Τ
Harkon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 _ _ _ Ι _ _ 2 ευκαιρίες ακόμα κατηγορία: ανάλογα από που την κοιτάς... Ναι: Ι Όχι: Κ,Υ,Σ,O,E,Α,Η,Τ,Ρ
paschalia Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Η λεξη δε βρεθηκε , οποτε την λες κ βαζεις αλλη
cmelegos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 ππππππππππππππππππππππππππππππππππππππππππππππππππ οντως το κουράσαμε
Harkon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 _ _ _ Ι _ _ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ κατηγορία: ανάλογα από που την κοιτάς... Ναι: Ι Όχι: Κ,Υ,Σ,O,E,Α,Η,Τ,Ρ,Π
Harkon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 _ Ω _ Ι _ Ω ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ κατηγορία: ανάλογα από που την κοιτάς... Ναι: Ι Όχι: Κ,Υ,Σ,O,E,Α,Η,Τ,Ρ,Π
Harkon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Ψ Ω Ν Ι Ζ Ω ήταν η λέξη Ναι: Ι Όχι: Κ,Υ,Σ,O,E,Α,Η,Τ,Ρ,Π δίνω τη σειρά μου σε όποιον θέλει να βάλει μάλλον θα την κάνω σε λίγο οπότε δε θα μπορώ να στηρίξω λεξούλα
Harkon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 καλά ξαναπαίρνω τη σειρά μου πίσω αφού κανείς δεν καταδέκτηκε.. ακατάδεκτοι! _ _ _ _ _ _ _ 5 ευκαιρίες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.