Harkon Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 "She saw my silver spurs and said lets pass some time And I will give to you summer wine " Ο έχουμε ίσως;
kattistt Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 "My eyes grew heavy and my lips they could not speak I tried to get up but I couldn't find my feet" _ _ Α Ο _ _ Α 4 ευκαιριες... Κατι γινεται: Ο, Α, Μπαααα: Ι, Σ
Harkon Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 "She reassured me with an unfamiliar line And then she gave to me more summer wine " Y?????
kattistt Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Το ξερουμε ολοι βλεπω!!! _ _ Α Ο Υ _ Α 2 ευκαιριες... Κατι γινεται: Ο, Α, Υ Μπαααα: Ι, Σ, Κ
SeXBOX Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 ΚΛΑΟΥΡΑ! ε? αν ειναι αυτη ας βαλει οποιος θελει γιατι εγω...... περα βρεχει(προβληματα υγειας)...δυσκολα τα παραγματα...
glougr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 lol για αυτό ξεκίνησε τραγουδώντας ! ρε sexbox τι έγινες εσύ ρε φίλε ! τι έπαθες ?
Harkon Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 ωρε μαν... εγκάρδια κ ειλικρινή περαστικά ρε συ...
SeXBOX Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Σε ευχαριστω πολυ Harkon! last time που επαθα 2 απανωτα επιληπτικα επεισοδια χτυπησα πολυ ασχημα το κεφαλι μου με αποτελεσμα να χασω την μνημη μου σε πολλα πραγματα απο γεγονοτα μεχρι γνωσεις και κανω θεραπεια σπιτι και καθε βδομαδα με παρακολουθουν οι γιατροι για το πως τα παω και επισης εχω κανει απο τοτε μεγαλη απωλεια μυικου ιστου για αγνωστο λογο και μου χωρηγουν ενα κοκτειλ με φαρμακα που με βοηθουν να επανελθω αλλα ταυτοχρονα μου προκαλεσανε προβληματα στο λεπτο και παχυ εντερο και ψαχνωμαστε για να βρουμε μια λυση...
parsifal Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Τί λές ωρέ παλήκαρε; Σιδερένιος και ποτέ ξανά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.