kattistt Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 συνεχιζω εγω με την χθεσινη λεξη!!! _ _ Ι Ο _ _ _ Α _ _ Ι Α 5 ευκαιριες - μετρια Ναι: Ο, Α, Ι Οχι: Κ
Stavros_Ribo Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 ΛΑΘΟΣ η λέξη TITI Η λέξη είναι : _ Ι _ Ι Σωστά γράμματα: Ι Λάθος γράμματα: Ν, Α, Ο Λάθος λέξεις: Φίδι, γίδι, TITI Ευκαιρίες: καήκατε!!!!!! Είμαι πολύ χαρούμενος που αυτή την απλή λέξη δεν τη βρίσκει κανείς:razz: Την έχω βάλει σε πολλούς. Είναι η λέξη ΞΙΔΙ!!! Μην μου πείτε ότι γράφετε με υ αφού ούτε το είπατε αλλά και όλα τα νεοελληνικά λεξικά την γράφουν με 2 ι. Δεν θέλω προς το παρόν να σας βάλω άλλη. Ίσως επανέλθω στο μέλλον με μία άλλη λέξη:-P :-P :-P
Havier Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 ΛΑΘΟΣ η λέξη TITIΗ λέξη είναι : _ Ι _ Ι Σωστά γράμματα: Ι Λάθος γράμματα: Ν, Α, Ο Λάθος λέξεις: Φίδι, γίδι, TITI Ευκαιρίες: καήκατε!!!!!! Είμαι πολύ χαρούμενος που αυτή την απλή λέξη δεν τη βρίσκει κανείς:razz: Την έχω βάλει σε πολλούς. Είναι η λέξη ΞΙΔΙ!!! Μην μου πείτε ότι γράφετε με υ αφού ούτε το είπατε αλλά και όλα τα νεοελληνικά λεξικά την γράφουν με 2 ι. Δεν θέλω προς το παρόν να σας βάλω άλλη. Ίσως επανέλθω στο μέλλον με μία άλλη λέξη:-P :-P :-P είσαι σίγουρος ότι έτσι γράφεται το ΞΥΔΙ ? Επίσης είναι λίγο χαζό να βάζει κάποιος μια λέξη και να έχει 100 διαφορετικές παραλλαγές στο μυαλό του ανάλογα με τα γράμματα που θα ειπωθούν...
Stavros_Ribo Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Παλιότερα γραφόταν με υ το πρώτο. Τώρα γράφεται με ι. Είμαι σίγουρος. Αλλά και πάλι κανείς δεν μου είμαι το γράμμα Υ:razz: Επίσης η κρεμάλα είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσεις. Γι` αυτό βάζεις <<δύσκολες>> λέξεις.
kattistt Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 τελικα συνεχιζω εγω ή οχι.... μπερδευτηκα... _ _ Ι Ο _ _ _ Α _ _ Ι Α 4 ευκαιριες - μετρια Ναι: Ο, Α, Ι Οχι: Κ, Ν
kattistt Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Yap!!! Εχουμε!!! _ _ Ι Ο _ Ε _ Α _ Ε Ι Α 4 ευκαιριες - μετρια Ναι: Ο, Α, Ι, Ε Οχι: Κ, Ν
xnoudas_ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Τι Χ ρε συ; "Χ"αλάρωσε... (εκτός και εάν έχεις κάποια λέξη υπόψη σου...) Τ από εμένα παρακαλώ, γιατί μάλλον σε "τεια" πρέπει να τελειώνει η λέξη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.