kattistt Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 ρε παιδια ας συνελθουμε.... εχουμε τσουρουφλιστει... (ασε που τρωει σκαλωμα το internet Μου και ειδα τωρα τις απαντησεις σας...) Παμε για επομενη!!!
Φρού-Φρού Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 μάλλον είναι ο τρόπος σας για να με καλωσορίσετε στο ποστ ...δεν εξηγείται αλλιώς ... ας βάλει κάποιος άλλος λεξούλα γιατί εγω σε κανα μισαωράκι την κάνω οπότε ... (πέρασα τα 30 ποσταρίσματα και εγινα σκέτο member ??? πςςςςς !!!)
kattistt Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Που να δεις οταν πιασεις τα 100 γινεσαι Senior Member... i know ανατριχιασες...
Φρού-Φρού Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 τι μου λέεεεες ???? τσουτσούρδωσε η τρίχα μου !!!! είναι πάντως λίγο περίπλοκο το σάιτ .. τουλάχιστον για μένα που έιμαι νέα (και χαζή χαχαχαχα )... για δώσε λίγο τα φώτα σου, εσεις μπαίνετε καθημερινά? και έχετε κάποιο συγκεκριμένο πόστ που μιλάτε? γνωρίζεστε μεταξύ σας ? τεσπα, πες μου κάποια πράγματα για εδω .. αν θές φυσικά !!!!
glougr Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 από ότι κατάλαβες δεν σου μιλάμε γιατί όλο μας κρεμάς !!!! βάλε λέξη και θα δούμε από την διαγωγή σου !
kattistt Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Εφυγε glou! Βαλε εσυ διοτι εγω δεν εχω καμια εμπνευση σημερα...
glougr Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 οκ λοιπόν ! _ _ _ _ _ _ _ _ εύκολη - 4 ευκαιρίες ναι: οχι: good luck
glougr Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 και συνεχίζεται !!! _ _ _ _ _ _ _ _ 3 ευκαιρίες ναι: οχι: O
antreaslam Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 τι μου λέεεεες ???? τσουτσούρδωσε η τρίχα μου !!!! είναι πάντως λίγο περίπλοκο το σάιτ .. τουλάχιστον για μένα που έιμαι νέα (και χαζή χαχαχαχα )... για δώσε λίγο τα φώτα σου, εσεις μπαίνετε καθημερινά? και έχετε κάποιο συγκεκριμένο πόστ που μιλάτε? γνωρίζεστε μεταξύ σας ? τεσπα, πες μου κάποια πράγματα για εδω .. αν θές φυσικά !!!! μην της πείτε,είναι ρουφιανάκι από άλλα σάιτ,κ θα πάει να μας καρφώσει!!!!!!!!!!!
glougr Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 έχει ΣΣΣσσσ κοπελιά _ _ _ _ _ _ Σ _ 3 ευκαιρίες ναι: Σ οχι: Ο
glougr Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 και Η έχει ! _ _ _ _ _ _ Σ Η 3 ευκαιρίες ναι: Σ, Η οχι: Ο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.