χάπι Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 καμμενα είστε εκ γεννετης τα αγόρια ! :-P :-P :-P αυτό του λέω και του glougr.. ΧΕΘΤΗΘ μωρέ.. άσε τις να χαρούν λιγάκι :lol: :lol: :lol:
glougr Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 γειά σου φρου.....καλό καφε ! μουχαχαχαχαχαχα (σατανικό γέλιο) θα βάλετε λέξη ή φοβάστε ?
mania83 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 παιδιά peace!!!!!!δεν κάνει!ντροπής πράγματα είναι αυτά.του διαβόλου(!!!!!!)
χάπι Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 βάλε εσύ βρε γκλουγκρ ! Μη μας πάθεις και κάνα εγκεφαλικό και που να βρούμε γιατρό τέτοια ώρα ? παιδιά peace!!!!!!δεν κάνει!ντροπής πράγματα είναι αυτά.του διαβόλου(!!!!!!) MAKE LOVE NOT WAR ! ;-) Αλλα επειδή μας τέλειωσαν και τα drugs, ας συνεχίσουμε στην κρεμάλα μας...
glougr Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 ναι τα Drugs τα πήρε όλα η φρου που πήγε σε trance party χθες..... παρεμπιπτόντως η μπλούζα που φοράω έχει έναν διάβολο πάνω της !!!! τες πα...ας μην ξεχνιόμαστε ! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Ναι: Οχι: 5ευκαιρίες παμεεεεεεεεεεεε
χάπι Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 κι εγώ έχω ένα μαύρο μπλουζάκι μ'έναν διαολο, που γελάει σατανικά κι απο κάτω γράφει "dissobedience"... έχει Ο ??? (έχει- δεν έχει, εγώ φεύγω ! Γεια σας και καλή συνέχεια ! )
glougr Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 πωπω ευστοχία Ε _ _ _ Α _ Ε _ Ο _ Ε _ Ο _ Ναι:Α, Ε, Ο Οχι: 5ευκαιρίες εμένα είναι κόκκινη με μαύρο περίγραμμα στο σχέδιο και γράφει στα ισπανικά ο κόκκινος διάβολος
glougr Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Ε _ _ _ Α _ Ε _ Ο _ Ε _ Ο Σ Ναι:Α, Ε, Ο, Σ Οχι:Τ 4 ευκαιρίες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.