Harkon Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Σ Π _ Α _ _ Α 3 ευκαιρίες. ναι: Π,Α,Σ οχι: Υ,Ο
Harkon Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 ναι! δεν ήταν πολύ γλυκό; χαχαχχααχ σειρά σου 3-1
Φρού-Φρού Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 εντάξει Harkon σε αφήνω να παραδεχτείς οτι ειμαι καταπληκτικος τύπος και ολοι θέλετε να με κάνετε παρέα οχι μόνο για την ομορφιά μου αλλά και για την εξυπνάδα μου !!!! :p :p εγω σε 5 λεπτάκια την κάνω.. παω σούπερ μάρκετ και μετά για νάνι .. σας φιλώ αμφιμαγούλως ηττημένα μου παιδιά και σημειώνω το συντρηπτικο σκόρ του 3-1 για αυριο !!! Γεια σας, καλή συνέχεια και εις αυριο τα σπουδαιότερα !!!! Μπαιιιιι !!!
Harkon Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 χααχαχαχχαχαα βάλε κ 2 κιλά μετριοφρωσύνη κ είσαι μέσα.. κοιμάστε κ μεσημέρι ρε συ;;;; κ εγώ κοντεύω να κόψω και τον βραδυνό.. δηλ αν παίξω με τον γκλου θα πάρουμε όλους τους πόντους δικούς μας τώρα;;;; άντε καλή συνέχεια - τα λέμε
Φρού-Φρού Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 χαχαχαχαα !!! την αλήθεια λεω αγαπητε !!! (τι ψώνιο θεε μου??) όποτε μπορώ κοιμάμαι Harkon και σήμερα έχω και πονοκέφαλο (ποιος πουθτηθ με ματιαξε ??? ) .... λοιπόν αντε φιλιά και τα λέμε αυριο πάλι !!!!
Φρού-Φρού Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 κοιμάστε κ μεσημέρι ρε συ;;;; ναι εμείς οι 2 φρου κοιμομαστε και μεσημερι οποτε μπορουμε !!! χι χι !!! γεια σου και σένα γκλου και thnx για το tip στην ερωτηση μου εξω !!!
Harkon Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 χαχαχαχαα !!! την αλήθεια λεω αγαπητε !!! (τι ψώνιο θεε μου??) όποτε μπορώ κοιμάμαι Harkon και σήμερα έχω και πονοκέφαλο (ποιος πουθτηθ με ματιαξε ??? ) .... λοιπόν αντε φιλιά και τα λέμε αυριο πάλι !!!! είναι αυτό που λένε, την μέρα κοιμάσαι και το βράδυ πας για ύπνο; άντε βάλτε καμιά λεξούλα! glougr? kattist? ο κουτίς που χάθηκε πάλι γμτ..
glougr Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 τπτ φρου ναι ρε φίλε και εγώ το σκέφτομαι συνέχεια....πρέπει να τραβάει τρελά λούκια το παλικάρι !
kattistt Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 που να ειναι το σεξουλιαρικο κουτακι... και εγω τον μελεταω... βαλτε λεξη...
kattistt Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Θα βαλω μια γρηγορη διοτι εχω να κουβαλησω και να στησω 25 υπολογιστες... _ _ _ _ _ _ Ευκολη->5 ευκαιριες... Ναι Ου
glougr Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 καλό κουβάλημα και στήσιμο λοιπόν ghost Και άγιος ο θεός... ένα Τ ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.