Φρού-Φρού Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Ψ ??????????????? μισητότατε οχι οχι σε θέλω τσίτες τα εχουμε πει αυτα... μπλιαχ με τα σορώπια τους εδω μεσα, λιγώθηκα !!! :)
Harkon Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Ψ _ Χ Α _ _ _ Ι Α μια ακόμα και κάι κάι οχι: Ε,Π,Ρ,Ο,Λ,Ξ,Η με θέλεις τσίτες? μήπως μαιμούδες να πηδάω και στα κλαδιά; κανονικά καήκατε αλλά επειδή βρήκατε γράμμα κλειδί πριν καήτε και τώρα είναι εύκολη, αφήνω μια και μοναδική μαντεψιά για την λέξη. δεν δέχομαι γράμματα
Φρού-Φρού Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 επίσης εχω να δηλώσω οτι το σκ κάποια στιγμή που μπήκα εδω είδα χρήστη/χρήστρια που χρησιμοποιεί το δικό μου νικ στα λατινικά δλδ frou-frou... ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ... ΑΙΣΧΟΣ κυρίες και κύριοι ....
Φρού-Φρού Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Μμμμμμμμμμμμμμ δεν περνάνε οι απειλές σου μισητότατε ... εγω ΔΕΝ λέω λέξη υπο αυτόν τον ψυχολογικό πόλεμο του τελεσίγραφου σας ... οριστε μας ... (και καλα, γιατι αν την ειχα βρει, σπίθες θα πιάνανε τα δακτυλα μου να προλάβω να την πω πρώτη χι χι χι)
Harkon Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 αυτό είναι χάπι => σειρά σου οεεοεοε μη λες φρου2.. εσύ χάνεις.. ορίστε μας ..
χάπι Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 σειρά μου ΟΕΟ ? Τι να βάλω ρε παιδιά ??? ("...βαααααλεεεεε το κοκκινοοοο φουστάαααανιιιιιιιι..."):? :oops: :? έλα ! Το βρήκα ! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ με 5 ! Καλή επιτυχία !
χάπι Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ ! Δε θέλω να σας κόψω τα π@π@κια, ακόμα δεν αρχισαμε αλλα, όχι το Α, ούτε το Τ (μωρό μου) ! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ με 3 ! κουβάς αχρήστων : A, Τ Καλή επιτυχία !
χάπι Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Βάι ! Βάι ! Βάι ! Τι θα απογίνω μ'εσάς, που θα μου Καήτε πριν την ώρα σας ??? Ούτε Κ λατρεμένο φρου ... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ με 2 ! κουβάς αχρήστων : A, Τ, K Καλή επιτυχία ! :idea:μήπως να κάνω πως δεν είδα ???:idea:
Harkon Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 μέσα στο κλίμα γλύκας που επικρατεί... φέρε ένα Ω μωρή!!!!!
glougr Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 μωρό μου δώσε ένα Ο και αν δεν έχει χωρίζουμε και πάω στο φρου Που είναι και Trancovia loool harkon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.