Φρού-Φρού Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 τι βλαμμένο θεέ μου ??????? χαχαχαχαχααχα!!!!
Harkon Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 χαχαχααχχαχχαχαχαχ κι εγω σαγαπάω χαχαχαααχχαχααχαχ άντε βάλε λεξούλα!
Φρού-Φρού Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 το ξέρω το ξέρω (κι ας είμαι ψωνάκι το ξέρω οτι μ΄αγαπάτε !!!) _ _ _ _ _ _ _ αντε μια ευκολουτσικη !!! 5 ευκαιριες
Harkon Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι; (τρίξιμο κιμωλίας σε πίνακα!)
Φρού-Φρού Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 αμε !!! _ _ Α _ _ _ Α αντε μια ευκολουτσικη !!! 5 ευκαιριες sellers (χρωστούμενο απο πριν, χι χι) : I τριξιμο στον πίνακα??? μπλιαχ... τωρα σε μισώ παλι...
Φρού-Φρού Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 μια ευκολούτσικη είπαμε.. συγκεντρωθείτε αγαπες και μίση μου !!! _ _ Α _ _ _ Α 3 ευκαιριες sellers (χρωστούμενο απο πριν, χι χι) : I, Ε, Ο
Harkon Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 σορρυ τώρα το είδα τι βλαμμένο θεέ μου ??????? χαχαχαχαχααχα!!!! με φώναξες;;;;;; χαχαχαχαχαχαααχχ κανά Π;
Φρού-Φρού Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 ναι καλέ αφου είπα βλαμμένο... δεν ήταν πασιφανές ποιον εννοούσα ??? (το έπιασα το χιουμοράκι σου αλλά κάνω το παγώνι όπως κατάλαβες !!! :p ) ουτε Π εχω... ουτε Η εχω (σορρυ αγαπακι-χαπακι) αλλα σας δινω ευκαριες γιατι εκτος του αδαμάντινου χαρακτήρος μου βαριέμαι να ξαναβάλω λέξη ... εχω όμως Τ (μπραβο γλουγλουκο της!!!) _ _ Α _ Τ _ Α τα π@π@ακια μου πηρατε...λεμε τώρα !!! sellers (χρωστούμενο απο πριν, χι χι) : I, Ε, Ο, Π, Η τσε βάλε ...
Sellers Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Ακόμα τρώγεστε???????????? Κλέβουμε και ιδέες τώεα Φρού Φρού κι'αρώματα??????? Κ?
Φρού-Φρού Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Ακόμα τρώγεστε???????????? Κλέβουμε και ιδέες τώεα Φρού Φρού κι'αρώματα??????? Κ? LoooooOOOOOOooooL !!!!!! ε, οχι νεαρέ.. παρεξηγησες.. το εξηγάω να' ούμε..χρωστούμενο ητανε.. :) ουτε Κ εχω... _ _ Α _ Τ _ Α τα π@π@ακια μου πηρατε...λεμε τώρα !!! sellers (χρωστούμενο απο πριν, χι χι) : I, Ε, Ο, Π, Η, Κ τσε βάλε ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.