Προς το περιεχόμενο

Κρεμάλα

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

_ Ε Ρ Ε Σ Υ _ _ Ο

-1 ευκαιρίες +1 Δώρο

Οχι: Η,Α,Ι,Τ,Π

Τίποτα άλλο θες? Είναι σαν να την έχασες την λέξη!

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

_ Ε Ρ Ε Σ Υ _ _ Ο

-3 ευκαιρίες +1 Δώρο

Οχι: Η,Α,Ι,Τ,Π,Γ,Δ

Αφήστε το ... ψόφησε ... Φερέσυχνο η λέξη!

Δημοσ.

ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

τι αυτο?!

αυτος ειναι χειρότερος απο μένα..

ρε ξάδερφε μου την είπαν για το ξεθηκάρω ρε.. πες τπτ

Δημοσ.

wizzzzz νομιζω οτι ... εχμμμ ... wizzzz σ' αγαπω !!! χαχαχα!!

καλα ρε μάγκες ???? θα μας τρελάνετε τελείως ????? λοιπον ξεθηκάρω το σπαθάρι μου, βγαζω το πλεχτο μου γιατι θα βγαλω φλυκτενες απο την ζεστη και θα παω με τον φιλο μου τον Χαμουραμπι στο φερεσυχνο(?) και φιλεσπλαχνο(?) βεντζιναδικο της γειτονιας να πιω μια βυσσιναδα

αστα διαλα, δευτερος μισητος μας βρηκε

λοιπον. τωρα σοβαρα.. δεν ειναι τωρα αυτες οι λεξεις για κρεμαλα παιδες, εκανα εγω μια μ@λ@κια και το σκισατε το θεμα... (πωπω.. σαν την μανα μου ακουστηκα τωρα.. :P)

Δημοσ.

Καλά δεν ξέρετε το φερέσυχνο, δεν είναι και τόσο σπάνια λέξη! Αντί να μας την λέτε θα πρέπει να εμπλουτίσετε το λεξιλόγιό σας! :twisted:

Δημοσ.

αστα τα συν και τα πλην εσυ που νομιζεις οτι επειδη ηρθε ο ξάδερφος μας εγινες μούρη εδω μεσα... ουστ ρε, δεν θα περασει η καταπίεση και ολο σου το σοι να φέρεις :P :p :P

alex παρόλο που στην αρχη σε συμπαθούσα τωρα τεινεις προς τον μισητο ...λοιπον για βάλε λεξούλα και ευχομαι αυτη την φορα να ειναι μια ανθρωπινη και οχι η παπυρος λαρους μπριτανικα ολη μεσα σε μια λέξη!! :)

Δημοσ.
να βάλω καμια στυλ ..... διαπερατότητα?:mrgreen:

χμμμ... ας ρωτησουμε και τους αλλους, αλλα αν δεν βάλεις αυτην εχω να σου προτείνω και το αιθεροβάμων..πολύ ωραια λέξη εγω την χρησιμοποιώ καθημερινα 3 φορες την ημέρα πριν τα γευματα !!! χαχαχα!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...