Προς το περιεχόμενο

Κρεμάλα

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στάσου- ξεστάσου έχω ΠΟΛΛΗ δουλειά λέμε... Κι αφού έχετε και τόση λαχτάρα για κρεμάλα, μη σας απασχολώ με τις γκρίνιες μου για δευτερεύοντα θέματα, όπως η λογοκρισία ένος thread, όπου όλοι περνούσαμε καλά...

καλημέρεεες

καλά έκαναν και το κλείδωσαν

Η έχεις φρου2;;;

εσύ μόνο και για να μου την πεις είσαι ικανός να πεις τη μεγαλύτερη βλακεία που έχει ειπωθεί στην ιστορία του ανθρώπινου είδους ! :-P :lol:

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

γιατι Harkon ???? Καλημερα κιολας !

Θις και εγω αυτο αναρωτιομουν... ο Λουσι συνηθως πεταει κατι και μετα κλειδωνει... τι φασισμός ειναι αυτος και χωρις ταυτοτητα?????

_ Α _ _ Ι Σ Η

πάμεεεεεε !!!!

νγκουβάς : E, Κ, Ο, Μ, Π

Δημοσ.

O.M.G.!!!!!

πες μου πως έχεις βάλει ... ΒΑΦΤΙΣΗ!!!!!

ΒΑΠΤΙΣΗ ειναι μη ..κέσω!!!

αλλιώς λέω Κ..

@χαπι: κάποια πραγματα δεν χρειάζονται να εξηγούνται...

πρέπει να τα δεχόμαστε "as is"..

Δημοσ.

κακακακακακακκακακακα !!! ναι αυτο ειναι Βαφτιση, αμεεε...

γιατι εργολαβια τις εχετε πάρει τις κουλες λέξεις ??? οριστε μας !!! :P

βαλε Harkon !!!!

Δημοσ.

EL 'EOS!!!!!!!!

δε μπορώ την κάνω σε λίγο ας βάλει όποιος θέλει..

πάντως ορθώς κλείδωσε.. μη το ψάχνετε...

γειααααααααα..

Δημοσ.

σιγα μην δωσει και εξηγηση και γιατι το κλειδωσε τι λετε ρε παιδια. και βεβεα υπαρχει αλλος πανω απο τον εωσφορο. καλα εκανε και το κλειδωσε παντως οποιος το κλειδωσε.

Δημοσ.
Λάθος είσαι ! Ο Λούσι, πριν κλειδώσει κάτι, συνήθως προειδοποιεί κι εξηγεί γιατί το κλειδώνει !

ε ενταξει δεν υπαρχει λογος να εξηγεις τα αυτονοητα. οποισδηποτε δεν εμπαινε στο τριπακι να απαντησει καταλαβαινει γιατι το κλειδωσε τι να εξηγησει ο ανθρωπος.

Δημοσ.

Μήπως μπορεις να μου το εξηγήσεις κι εμένα βρε 1980, που ως νέο μέλος, μάλλον δεν έχω αντιληφθεί ακόμα πως λειτουργούν ορισμένα πράγματα....

Δημοσ.
Μήπως μπορεις να μου το εξηγήσεις κι εμένα βρε 1980, που ως νέο μέλος, μάλλον δεν έχω αντιληφθεί ακόμα πως λειτουργούν ορισμένα πράγματα....

ε τι να σου εξηγησει. αλλος μπορει να σου δωσει μια εξηγηση γιατι το κλειδωνει αλλος οχι. δεν ειναι αναγκασμενος ουτε υπαρχει κανενας κανονας. απλα λεω οτι και εγω στην θεση του θα το κλειδωνα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...