Φρού-Φρού Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 αμεεεεε !!!! (πωπωωω τι κεφι ειναι αυτό που εχω σήμερα, φτου μου!!!) _ Ι Α _ _ _ Ε Σ ενα ευκολάκι με 5!
Φρού-Φρού Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 οοοοχι χαπι αλλα κοντα εισαι !!! _ Ι Α _ Ο _ Ε Σ ενα ευκολάκι με 5!
Φρού-Φρού Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 ουτε διαλογες (πφφφ τι βλακεντιο θεε μου ???? ) Φαντομα με πέτυχες στις καλές μου συνήθως ειμαι σκύλα :) δεν εχει Μ _ Ι Α _ Ο _ Ε Σ ενα ευκολάκι με 4! οχι: M
Φρού-Φρού Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΟΕΟΕΟΕ !!!!!! (οχι αλλο καρβουνοοοοο ... )
χάπι Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 καλημέρα κι από' δω ! (τόσο σε πεθύμησα χθες, που σχεδόν μου έχει κοπεί η διάθεση για μπινελίκια) έχει ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ(ϊ λαβ γιου Χάρκον :-P) ???????????
Harkon Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 _ _ Α _ Α _ _ _ 5! καλημέρα γλουυυυυ που σαι ρε μαν! ολα καλά;;;;;; χαπι, μην ανησυχεις θα την βρεις...ωσονουπο! γιατί ι-λαβ-γιου ρε γμτ... τι κανω λάθος που να σε πιασει βροχη με ατομικό συννεφάκι βρε!
χάπι Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 γιατί ι-λαβ-γιου ρε γμτ... τι κανω λάθος που να σε πιασει βροχη με ατομικό συννεφάκι βρε! καλά ... μην τρελαίνεσαι κι εσύ ! Τρόπος του λέγειν ! Κάτσε να ξυπνήσω και θα σου πω εγώ... :twisted: :-P IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ?????????????????????????????????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.