Alexaig Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Καλημέρα παιδιά! Αν και σκατά μέρα είναι με την βροχή...... Η?????? ΑΜΑΝ ΡΕ ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ Τ τότε!
Harkon Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 καλώς τον.. οχι ρε μαν.. σορρυ _ _ _ _ Τ A _ _ 2! nope: O,Η,Σ
Φρού-Φρού Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Kαλημέρα Αλεξ !!! εμενα λές αμαν??? αφου μεσα στο μυαλό σας ειμαι (τι ψώνιο θεέ μου ???) ρε αναποδίδη εσυ ολοι το λέμε ο ήλιος ειναι υγεία... τσ.. πρασινε ε πρασινε... Ω εχει ?????? Μερες Σελλερζ !!!!!!
Harkon Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 κανω την αντιπολίτευση... έχεις πρόβλημα φίλε; υγεια ειναι δεν αντιλέγω.. κάτω απο συνθήκες όμως.. πράσινε; σ χω πει πως ειμαι βάζελος; _ _ _ _ Τ A _ _ 1! nope: O,Η,Σ,Ω
Sellers Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Τι λέξη είναι αυτή ρε μπροδα? (Αι...) Ο πολύ Ντέσμοντ τελευταία με πείραξε... Ε έχεις ?
Φρού-Φρού Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 εμ φίλε μόνιμα στην αντιπολίτευση θα εισαι αγαπητε (νοοοτ) οπότε κάνε πράκτις να συνηθίζεις ... I εχεις τωρα????
Harkon Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Des rulez!!!!! aiii brotha' . I have som' Ez! _ _ E _ Τ A _ E 1! nope: O,Η,Σ,Ω ps: μη ψάξετε γι άλλα φωνήεντα εδιτ: φρου δε το πιανω γιατι το εβαλες πριν το δω κ ειχα δωσει το τιπ. πες αλλο
Sellers Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δεν γουστάρουμε ρε φιλε την βοήθεια σου... Ι ? p.s 1 Ξέρω γιατί το λέτε το φίλε μην νομίζεται ότι το γράφω έτσι επειδή το βλέπω σαν το κλασικό μαλακισμένο... p.s2 Πλάκα έκαν για το Ι, δώσε ένα Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.