Harkon Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 αχχαχααχχαχ _ _ E _ Τ A _ E = > Γ Λ Ε Ν Τ Α Ν Ε πάμε άλλη: _ _ _ _ _ _ 5!
χάπι Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ????????????????????????????
Φρού-Φρού Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 LooooOOOOOOOoooOOOOOOooooOOOOoooooL Sellers !!!!! γλεντάνε???? τσ... μήπως γουσταρίζουν κιόλας ?? (παλι ανοιξες το κουτάκι φίλε???? ) Α εχεις ??????????????
χάπι Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ?????????????????/ /me σφηρίζει ανέμελα και ανορθόγραφα
Sellers Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Ε ναι ρε συ Χάρκον... Τι γλεντάνε και γλένταγαν... Θα με κάνεις να πάω με τους εχθρούς... Δώσε Ο όπως Όπως... Μου το πρόλαβαν το ο όπως Όπως, δώσε Σ σαν Σάν...
Φρού-Φρού Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 χλαχλαχλαχλαχλα /με γελαει with the Harkon way ... :p Sellers τωρα εισαι με τους εχθρους (δλδ με τον μισητο) ... θα βρείς και εσυ τον σωστό δρόμο προς τον Παράδεισο (δλδ ολους τους υπόλοιπους)... K ?????????????????
Harkon Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 @χαπι, νε ωντωσ οίμε ανωρθωγραυως! @σελ, η αποφαση δικη σου.. κανεις δεν μένει με το ζόρι.. να ξερεις ομως.. Once u cross that line... @φρου2... ιχιχχιχ σ κ ο _ _ ο 3! nope: I,Α
Sellers Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 @ Χάρκον: Έλα εντάξει δεν την κρος την λαιν ακόμα... Εγώ μαζί σου θα μείνω. Δώσε μου λίγο χρόνο να σκεφτώ όμως. Μην με πιέζεις... Σε βλέπω σαν φίλο... (Μες την μαλακία σήμερα) @ ΦρουΦρού: Έλα εσύ μην χάσεις ευκαιρία... @ Χάπι: Γειά σου... _ _ _ _ _ _ _ _ ΟΚ: ΓΚΕΤ ΔΕ ΦΑΚ ΑΔΕΡ ΧΙΕΡ: 5 ευκαιρίες...
Harkon Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 @sel: χυλόπιτα ΚΑΙ από σένα;;;;;;; .... οϊμέ.... Ι έχεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.