Φρού-Φρού Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 η λέξη ήταν "Ν Η Π Ε Ν Θ Ε Σ" ! Με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. εχει καμια σχέση ή απλή συνονυμία ??? :p
Harkon Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 η λέξη ήταν "Ν Η Π Ε Ν Θ Ε Σ" ! αρνούμαι να σχολιάσω.. το παραπάνω τα λέει όλα υΓ: ας ξαναπει κανεις κατι για τις λέξεις μου κ τα λέμε
χάπι Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 φιλενάς σ'αγαπώ κι ας είσαι βλακέντιο ! για τους αδαείς φίλους μας (Φρου2 και Χάρκον), που βρίσκουν περίεργη τη λέξη, το νηπενθές είναι ένα είδος φυτού ! "ΑΓΑΠΑ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ" :-P:-P:-P
Sellers Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Μας έκαψε ο Μπρο... _ _ _ _ _ _ ΜΕΣΑ: ΕΞΩ: 5 ευκαιρίες...
Φρού-Φρού Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 φιλενάς σ'αγαπώ κι ας είσαι βλακέντιο ! μάκια-μάκια!!!
Harkon Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 sel: (εγω μας εκαψα;;;... καμμενοι απο..φυτό είμασταν..) Σ???
Harkon Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Κροτος ?????????????????? το είπα το Ο παραπάνω και το έβαλε κιόλας ο Σελς ... Φυτουκλάκι μου εσύ στραβούλι ! :-P:mrgreen: τι εννοεις;;;;; ειδε κανεις τπτ;;; Σ είπα.. αλλα τι λέω... στην.. χαπι.. χαπιές; δεν γινεται..
Sellers Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΝΤΕ ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ... Όλα τα βρήκατε γαμώ τον πονοκέφαλο μου μέσα. Και επειδή δεν μ'αρέσει να κουράζω δεν έχει Π η λέξη. Σ Κ O _ O Σ ΜΕΣΑ: O ΕΞΩ: 5 ευκαιρίες...
χάπι Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 τι εννοεις;;;;;ειδε κανεις τπτ;;; Σ είπα.. αλλα τι λέω... στην.. χαπι.. χαπιές; δεν γινεται.. καλά τα λες... (Εγώ προσαρμόστηκα κι έσβησα το σχόλιό μου ! Εσύ το συνεχίζεις...) ΣΚΟΤΟΣ ??????????????????????
Φρού-Φρού Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Σκοτος ???? (το ειπε το χαπακι, δεν το ειδα σορρυ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.