Φρού-Φρού Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 βρε για την δουλεια λεω αν έφαγες πακετο ... πάμε δυνατά λοιπόν !!!! (κεφάκια εχω σήμερις ιχιιχιιχι) _ _ _ _ _ _ _ _ 5! παμεεεεεεεεε!!! (Τabrizzzzzz)
Harkon Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 χαπι σημερα δε θα στην πω πολυ είμαι στις καλες μου βρες οσες μπορεις μπαααααααας κ μπορεσεις να μ την πεις Σ έχεις φρου2;;;;;; παμεεεε JAneiroooooooooeoeoeooe ?
Φρού-Φρού Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 _ Σ _ _ _ _ _ Σ 5! παμεεεεεεεεε!!! this is where u saw my naked soul....
Φρού-Φρού Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 οχι τσακίρης... (κοντα εισαι ... νοοοοτ) Α Σ _ Α _ _ _ Σ 5! παμεεεεεεεεε!!!
Φρού-Φρού Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 ναι μισητέεεεεεεε !!!!!!!!!!!!!! οεοεοεοεοεοεοοεοεεοοεοε!!! μπράβοοοο !!! δική σου!!!!!! (μα τι καλοσύνη... καλά ειμαι? μπάαα, πυρετο θα έχω,...)
Harkon Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 χααχχχααχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχ φχαριστω φρου2λαααα _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 5! (2 seas apart full of tears of blue)
Harkon Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 αργησα γιατι δε θυμόμουν τι είχα βάλει.. _ α _ _ _ _ _ _ _ _ 5!
Alexaig Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Καλημέρα!!!! Για να μην ξεχνιόμαστε ....ΤΤΤΤΤΤΤΤΤ!!!
Φρού-Φρού Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 αχαχαχαχαχα το έχω πάθει και εγω αυτο!!! (μαλιστα έχω κάνει και πουστίτσα και την άλλαξα την λέξη αφου δεν μπορούσα με τπτ να θυμηθώ ποια ειχα βάλει..ιιιιχιχιχιχιι πσιτ, μεταξύ μας όμως αυτο, μην βγεί παραέξω.. ) Καλημέρα Αλεξ !!!! το Η του ΗΛΙΟΥ παρακαλώ υπάρχει ???
Harkon Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 χααχααχαχαχχαχαχαχαχ _ α _ _ _ _ _ _ _ _ 3! οχι: το κλασικό του Άλεξ, το Η του Ηλιου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.