Φρού-Φρού Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 νο προβ ρε μικε! άντε βάλε εσύ! υγ: μην ακους τις γαλυφιές της. μαζί μας είσαι ! Μισητε για τον εαυτό σου αναφέρεσαι, προς τι ο πληθυντικος αριθμος?
Φρού-Φρού Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 νο προβ ρε μικε! άντε βάλε εσύ! υγ: μην ακους τις γαλυφιές της. μαζί μας είσαι ! Μισητε στον εαυτό σου αναφέρεσαι, προς τι ο πληθυντικος αριθμος?
Harkon Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 χαχαχχαχα μια ομάδα μόνος μου ε; έχω. κρυφούς υποστηρικτές που ακόμα δεν έχουν πάρει φανερά θέση! η ομάδα μας. μόνο από 1 μέλος δεν απαρτίζεται! θα βγει λαός εκεί που κοιμάστε σαν swarm από zergs!
metalmike Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 υγ: μην ακους τις γαλυφιές της. μαζί μας είσαι !Καλα παιδια μην τσακωνεστε,οποιος κανει την καλυτερη προσφορα θα με κερδισει (τωρα σωθηκατε,χαχαχαχα) _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 6 προσπαθιες until reaching heaven or hell
Φρού-Φρού Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 μουαχχαχαχααχα μισητότατε . μίκε για δωσε ενα α αν εχεις (αι σπίκ νο μορ, γιου γουίλ σι . )
Harkon Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 σ έχεις μικε; τα πράγματα είναι απλά. η μία ομάδα είναι των κοριτσιών (φρου2, χαπι, μανια, κτλ.) και η άλλη των αντρων! στα κορίτσια κατά καιρούς παρείσφρησαν και μερικές. κρυφές! αν θες να ανήκεις σε αυτή την κατηγορία. δε θα σε κρατήσω με το ζόρι.
metalmike Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 α _ α _ _ _ _ _ σ _ _ _ _ ς ναι:α,σ Oxi: προσπαθιες: 6
Φρού-Φρού Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 ε δεν αντέχω, δεν βαστω. θα μιλήσω. Μικε, η μια ομάδα ειναι ο στριμμένος ο Harkon και η άλλη ομαδα ειμαστε οοοολοι οι άλλοι . Υπάρχουν και οι "δεν ξέρω - δεν απαντώ" που ειναι ο ξαδερφος του ο Alexaig . (εμ σόι του ειναι ο ανθρωπος δεν μπορει ετσι απροκάλυπτα να τον προδώσει .) Ν εχεις ?
metalmike Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 α ν α _ _ _ ν _ σ _ _ _ _ ς ναι:α,σ,v Oxi: προσπαθιες: 6 (τι θελω και βαζω παντα μεγαλες λεξεις ο ηλιθιος δεν μπορω να καταλαβω.) Για να ειναι μονος του ο Harkon σημαινει οτι ειναι αστερι στις λεξεις ή υπαρχει καποιος βαθυτερος λογος;
Harkon Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 ο έχεις;;;;; δεν αντέχεις, δε βαστάς; πρόσεχε μη πάθεις και τπτ. μικέ. οι ομάδες στα καταστατικά τους είναι όπως στις είπα επί της ουσίας πλεον στα χαρτιά φαίνομαι μόνο εγώ αλλά σε διαβεβαιώνω πως είμαστε λαός!
Φρού-Φρού Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 ο έχεις;;;;; δεν αντέχεις, δε βαστάς; πρόσεχε μη πάθεις και τπτ. μικέ. οι ομάδες στα καταστατικά τους είναι όπως στις είπα επί της ουσίας πλεον στα χαρτιά φαίνομαι μόνο εγώ αλλά σε διαβεβαιώνω πως είμαστε λαός! χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχααα! ναι εσυ και ο μόνος σου ! μικε στην ερωτηση σου απλα ο μισητος ειναι στριμόκωλος γι΄αυτο ειναι μόνος του. ακου αστέρι. ας γελασω 3 . χα χα χα ! Ο εχεις ?
metalmike Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 α ν α _ _ ο ν _ σ _ _ _ ο ς ναι:α,σ,v,o Oxi: προσπαθιες: 6 Aγαπουλες πολλες βλεπω
Harkon Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχααα! ναι εσυ και ο μόνος σου ! μικε στην ερωτηση σου απλα ο μισητος ειναι στριμόκωλος γι΄αυτο ειναι μόνος του. ακου αστέρι. ας γελασω 3 . χα χα χα ! Ο εχεις ? μικε. δε λεω τπτ αλλο. την αλήθεια θα την ανακαλύψεις μόνος σου (ψιτ, εχω κατι καλά μεταλ cd αν θες ε; ) αχαχχαχαχ φρου2: γελα τρεις. οχι παραπάνω και πάθεις τπτ ε; αα. και η οραση δε παει καλα. το Ο το ειπε η ομαδα μου! το πρόλαβε! δικό μας! εσύ να βρεις άλλο γράμμα να χάσεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.