Harkon Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Killing spree! _ _ ι _ _ ο _ _ _ _ πάμε με 1 (γιατί είπαμε.. τσιγγούνης!) οχι: Α,Ε,Π,Ρ
Harkon Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 τζζζζζζζζζιιιιιιιιιιιιιζ!!! _ _ ι _ _ ο _ _ _ _ πάμε με 0.. (γιατί είπαμε.. τσιγγούνης!) οχι: Α,Ε,Π,Ρ,Λ αχΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ ας βάλει άλλος!
Φρού-Φρού Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 αρχισαμεεεεεεεεε .... χχαχαχααχχαχααχαχχαχαα!!! δεν παίζω, αφουυυ την ειχα βρεί απο την αρχη.. αν θυμάσαι ειπα "καλημερα σκρούτζ ..." αντε.. :( Και επειδη με πνίγει το παράπονο, βάζω εγω . _ _ _ _ _ _ _ _ _ 5! παμεεεεεε !!!
Sellers Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Κωλόπαιδο Μπρο... Κλεβερ ουαν... Βάλε ρε Φρουφρουδι μιας που είσαι καλή να βγάζεις πράγματα απο το μυαλό σου... (Μπουχαχαχαχα) Edit: Είμαι θύμα της χαμηλής ταχύτητας, της αργής ανανέωσης και του χαλασμένου F5) O έχεις ?
Φρού-Φρού Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 @ Ηarkon τς ..τι γύφτος θεε μου??? @ Selz κορδελλάκια κανω καλε !!! και να μην ήσουν Ο δεν εχω... @ Glougr που εισαι εσυ ρε μαν?? ολα καλα?? _ _ _ _ _ A Τ _ A 4! παμεεεεεε !!! bin: O
Harkon Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΤΙ γύφτος! ΤΙ λέτσος!! Ι;;;; @σελς: χχιιχιχιχιιχ @γλουυυυυυυυυυ: που χανεσαι ρε τρελιάρη τι λεει
glougr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 και ένα Κ παρακαλώ ! που χάνομαι ρε φίλε εδώ....στο μπουρδέλο ! ! ! άντε να πάρουμε τις άδειες να βάλουμε σαγιωνάρα και βερμούδα και να σαπίζουμε στις παραλίες !!! Φρου έχεις πάει ποτέ στο γκάζι στην σαρδέλα ?
Harkon Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Ρ;;;; φρου2 έχεις πάει στο φρένο στη μαρίδα; χιχιχιχιχι καλημέρα κάζεν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.