Φρού-Φρού Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 μεταλ δεν το ειπε για σένα βρε... εμενα κράζει ο γυφτος ... Alex τι κριμα για σενα, δεν ειναι γδυνω ... :p:p:p
1980 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 εφυγα λιγο και τα κανατε πουτανα ε? ροχαλες και ιστοριες. τεντυμπουδες.
Alexaig Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Kαλα ντε μην βαρας,μια υποθεση εκανα,δεν εχω το δικαιωμα δηλαδη; Οχι ρε ... δεν πήγαινε σε σένα .. απλά το είπα για να δείξω την αντίθεση μου σε τόσο μικρές λέξεις. Υπάρχουν χιλιάδες οπότε πρέπει σχεδον να βρεις όλα τα γράμματα ... και δεν έιναι ευκολο άμα έχει μονο 5.
metalmike Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Οχι ρε ... δεν πήγαινε σε σένα .. απλά το είπα για να δείξω την αντίθεση μου σε τόσο μικρές λέξεις. Υπάρχουν χιλιάδες οπότε πρέπει σχεδον να βρεις όλα τα γράμματα ... και δεν έιναι ευκολο άμα έχει μονο 5.Ναι,σορρυ!
Φρού-Φρού Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 εφυγα λιγο και τα κανατε πουτανα ε? ροχαλες και ιστοριες. τεντυμπουδες. τα βλέπεις οι γιεγιεδες ?? ουστ !! ρε σεις εχω δώσει tip κανείς σας δεν το ειδε??? μπραβο Νικος !!! _ _ Υ Ν Ω 2! γιααα παμε!!! οχι : A, I, O
Φρού-Φρού Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 εχμμμ... μια γόμα λεω θα ήταν χρήσιμη ... _ _ Υ Ν Ω 1! γιααα παμε!!! οχι : A, I, O, Η
Alexaig Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Alex τι κριμα για σενα, δεν ειναι γδυνω ... :p:p:p Όλο να μας την σπας θες
Φρού-Φρού Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 LooOOoOooOoooooooOOOOOOooooOOoooL ρε Άλεξ !!! (σου εκανε καλό η άδεια βλέπω.. να με δω και μένα την Δευτερα ε?) χαχαχαχαχα!! ρε παιδια τι κάνω με την γόμα??? (οχι κρυνο πάντως :):) )
Φρού-Φρού Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 οχι ρε πστ ... πωπωωω σορρυ γκάιζ (τι μαλ@κω θεε μου, πουλάω και μούρη κατάλαβες η αγράμματη ??? ) Αλεξ βαλε ρε και ζητω απο όλους σας δημοσια και ταπεινα συγγνωμη για το μαργαριταράκι μου :(:(
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.