χάπι Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Επ ! Τι έχουμ' εδώ ? Μπήκε ο "χθεσινός", που δεν έχει πάιξει ούτε 10 κρεμάλες και βάζει και κανόνες ????
χάπι Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 έλα ρε Χιούστον ! Μαζέψου λέμε ! (Είναι κι ο κακότατος Χάρκον εδώ ! Λίγο σέβας !) :-P
Harkon Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 είναι μέχρι να αρχίσω τις κλωτσιές _ _ _ α _ _ _ _ 5!
Harkon Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 μαμά... το μωρό μας γιατί πίνει ΝΕΣΛΑΚ;;; το έδωσα το Α λέμε! πλένουμε τα μούτρα πρωι πρωι =|> φεύγουν τσίμπλες => βλέπουμε καλύτερα τπτ απ τη ζήλεια τους το λένε που είμαι γαμάτος!
Houston Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 πλένουμε τα μούτρα πρωι πρωι =|> φεύγουν τσίμπλες => βλέπουμε καλύτερα ρε συ Harkon 12:06 το στείλαμε ταυτόχρονα δε ήταν για σένα το γυναίκα
Harkon Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 ώρες ώρες ρε συ γουι-χαβ-πρόμπλεμ ειλικρινά απορω!!!! επειδή ζήτησες το Α ενώ το είχα βάλει το είπα... και ναι είμαι κακός! πολύ κακός! πάρα πολύ κακός! έχει κανείς προβλημα με αυτό; έ φρου2; ΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕ
Houston Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 ώρες ώρες ρε συ γουι-χαβ-πρόμπλεμ ειλικρινά απορω!!!! και γω απορώ Harkon 12:06 το στείλαμε ταυτόχρονα τεσπα ε?
Φρού-Φρού Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 ώρες ώρες ρε συ γουι-χαβ-πρόμπλεμ ειλικρινά απορω!!!! επειδή ζήτησες το Α ενώ το είχα βάλει το είπα... και ναι είμαι κακός! πολύ κακός! πάρα πολύ κακός! έχει κανείς προβλημα με αυτό; έ φρου2; ΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕ ναι εχω γιατί τι θα μου κάνεις??? θα κλαφτείς στους μόντς να με μπανάρουν ????
Harkon Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Συγνωωωωωωωωωμηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΣΑΝΑΚΑΝΩΩΩΩΩ _ ε _ α _ _ _ _ 5! :( :( edit: με έχεις για τέτοιο; με προσβάλεις!
Houston Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 κ? φίλτατε Harkon η κακία ξέρεις με ποια είναι αδελφή?
χάπι Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 αδελφήηηηη ? Δε θέλω κακές κουβέντες ! :-P έχεις ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.