χάπι Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 οΥτε ! Α _ Α _ _ Ν _ _ Ο Σ με 1 όχι : Π, Κ, Η, Υ (έχει τρελαθεί στη δουλειά αυτή η "ψυχή" μου φαίνεται...)
Harkon Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 έτσι φαίνεται!! Ι έχεις;;; "and I 'll take you for who you areeeeee " : Sick Puppies - All the same. ΚΟΜΜΑΤΑΡΑΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕ
χάπι Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 επΙτελους... (πήγες συναυλία ?) Α _ Α _ Ι Ν _ _ Ο Σ με 1 όχι : Π, Κ, Η, Υ
χάπι Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 εγώ θα πάω σήμερα ojos de brujo Α _ Α _ Ι Ν Ω Τ Ο Σ με 1 όχι : Π, Κ, Η, Υ
χάπι Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 όχι ρε καλό μου ! Με Ι γράφεται ! Συνέχα ! (ο χαλινος= χαλινάρι με Υ γράφεται ????)
Harkon Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 καλό σου;;;; /με δακρύζει απ τα νέυρα!!!! ΜΠΛΙΑΧ!!!! γιατι???? ποιος είναι ο ..χαλίνος;;;; στο αχαλίνωτο εσένα το μυαλό σου ε; τρε-μπανάλ! _ _ _ _ _ _ _ 5!
χάπι Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 (μήπως έπρεπε να τα σκάσω 3η φορά για Iggy ? Πιθανό... Είναι Θεός ο τύπος !)
χάπι Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 ο χαλίνος είναι ο αδερφός της κακίας ! συγγνώμη βρε ΚΑΚΟΤΑΤΟ μου ! Εμπερδεύθην ! Λοιπόν έχεις ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ? έντιτ/ Ασφαλώς κάνεις πλάκα και ξέρεις το σωστο τονισμό αλλά, καλού- κακού να πω ότι ο χαλινός τονίζεται στη λήγουσα.
Harkon Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 χααχαχαχχααχ να πας ο Ιγκυ ΕΙΝΑΙ θεός και πολύ μορφή!!!! σοβαρά δεν ήξερα την λέξη.... και ποιος είναι ο αδερφος ποιας κακιάς;;; επισης... ξέχασα την λέξη.... α δε πάμε καλαααααα βάλε εσυ ρε συ..
χάπι Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 άσε με ρε ! Μόλις έβαλα ! Πάλι εγώ ? Τον έχω ακούσει live άλλες 2 λέμε ! Και βαράει σήμερα, όπως κι οι ojos de brujo (το καλό που τους θέλω να είναι καλοί), για τους οποίους μου έχουν ήδη βγάλει εισητήριο... εντιτ / 1. πα να παίξουμε διλληματα ? 2. βέβαια mudhoney δεν έχω ακούσει λάιβ αλλά, τι να κλάσουν κι αυτοί μπροστά στον Iggy ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.