Houston Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 _ υ _ ω _ α ς με ξεσκίσατε 2 oxi Ο , Ι , Ε το πήρες Ηαρκον?
Harkon Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 εοεοεοεοεο θα την βρούμε που θα πάει Χιούστον το πήρα το ΠΜ αλλά δε μπορώ να σου πω πόσο είναι η χάπι... συγνώμη.. αν σου πει μόνης της καλώς.. γεια σου ρε μπρο σέλλερς!
Houston Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 εοεοεοεοεοθα την βρούμε που θα πάει Χιούστον το πήρα το ΠΜ αλλά δε μπορώ να σου πω πόσο είναι η χάπι... συγνώμη.. αν σου πει μόνης της καλώς.. γεια σου ρε μπρο σέλλερς! ΡΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ.... ΑΥΤΟ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ???? :evil:
χάπι Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 LooooooooOOOOOOOOOOooooooooooooL :lol: τέτοιο ζόρι πια ο Houston με την ηλικία μου ? Houston, what is your problem ? :-P
χάπι Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 εγώ για τυφώνα το έγραψα χο χο χο ! Κέρδισα δηλαδή ?
Houston Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΠΕΣ ΤΙ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΣΤΕΙΕΥΕΣΑΙ....
Harkon Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 :| αφού ρώτησες εγώ φταίω; Αρχικό μήνυμα απο Houston ένα ρε κακέ! πες μου πόσο είναι η χάπι τέλοςπάντων! εντιτ: δεν είμαι άντρας! είμαι η Μαρία η άσχημη! αχαχαχαχαχαχαχαχχααχ χάπι, fake είναι δε με ρώτησε κάτι τέτοιο απλά είπα να το διακωμωδίσω λίγο σόρρυ Xiouston αλλά διάβαζε λίγο καλύτερα τα ΠΜ που σου στέλνω απάντησα ήδη σε αυτό που ρώτησες
Sellers Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Νταμν ιτ.... Γειά σου ρε Μπρο Χάρκον, που καν μήνυμα να δεις τι κάνουμε δεν στέλνεις... Φαρτ ας... Τι ζόρι είναι αυτό με το χάπι σήμερα ??? Άντε να τελιώνουμε η χάπι σε δύο μήνες θα μπέι στα 42...
Harkon Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 EINAI ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΥΛΑΑΑΑΑΑ!!!! δες παραπάνω ρε Χιούστον έκανα έντιτ! τι λες ωρε Μπρο! δε σε εστειλα για τα του ροκ-γουέιβ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.