χάπι Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 ας βάλει κάποιος γιατί την κάνω και σε λίγο ! Πάω να βάψω μπλε τα άσπρα μου μαλλιά...
Φρού-Φρού Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 οεοεοεοεοοεοοεοεοεοε!! Καλημερούδια μισητουλάκι μου και καλή εβδομάδα.... Πάμε δυνατά με κέφι και ζωντάνια !!!! ΑαααΑΑΑΑααΑΑΑαΑαΑαΑαΑααα????
χάπι Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 καλημέρα και καλή βδομάδα ! Έχετε ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ????
Harkon Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 καλημέρα και στις 2 σας κούκλες μου! καλά μου είστε;;; πώπω με πιασαν οι καλοσύνες Δεφτεριάτικα! ( ιχχιχιχ ) _ α _ ι _ _ _ _ 7! οεοεοεοεοεοεεοεοεεοοεεοεοοε μάκια σας! βρε μπας κ έχω ..φίβερ;
Φρού-Φρού Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 ε καλά μην το παρακάνουμε στις αγάπες μισητε γιατι ήδη ανακατεύτηκα :):) χαπακάκι μουυυυυ οεοεοεοε καλημερααα !!! Ο εχει????
χάπι Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 καλημέρα και στις 2 σας κούκλες μου! καλά μου είστε;;;πώπω με πιασαν οι καλοσύνες Δεφτεριάτικα! ( ιχχιχιχ ) _ α _ ι _ _ _ _ 7! οεοεοεοεοεοεεοεοεεοοεεοεοοε μάκια σας! βρε μπας κ έχω ..φίβερ; ΚΑΛΕ !!! ΦΩΝΑΞΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ !!! ΦΡΟΥΦΡΟΥ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ! Ο κακότατός μας δεν είναι καλά ! :-P μπας κι έχεις ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ???
Φρού-Φρού Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 αχχχ χάπι μου ήταν καλός. ηταν χρυσός ειχε τις χάρες οοοολες.... τώρα.. παει... και να πώ οτι δεν τον μισούμε αρκετα???? τι να πώ...
Harkon Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 ψιτ! κοπελιές.... ασταδιάλα ρε! πάμε να σας σκίσω που πήγα να το παίξω καλός και μου πήρατε φόρα! _ α _ ι _ ε _ _ 6! οχι βέβαια! Ο
χάπι Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 μήπως έχεις και ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ???? (φιου... 'νταξ ! Άκυρος ο συναγερμός ! Καλά είναι !)
Φρού-Φρού Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 ουφ και πήρα μια λαχτάρα... είδα και ψάρι χθές στον υπνο μου... πάλι καλα.. Λ ????
Harkon Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 _ α _ ι _ ε _ ω 5! οχι βέβαια! Ο,Λ οι κενές γραμμές μου (α.κ.α. σιωπή) προς απάντησή σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.