Harkon Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 είναι η επιστροφή του αθόρυβου κύμματος, που δε σκάει με αφρούς στα βράχια (συνήθως σε βράχια με κοιλότητες από κάτω, ή σε μπλόκια λιμανιού). βλαμμενίδη... Of course u realise this means WAR!
χάπι Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Of course u realise this means WAR! I would gladly accept your offer but I am too busy making love instead of war ! :-P:mrgreen: (1. γιατί γράφουμε αγγλικά ? 2. Λέξη θα βάλεις πολεμοχαρές σκουλήκι ?)
Φρού-Φρού Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 .... και που λες φιλενας καθόμασταν αγκαλιά με τον γκόμενο στα βραχάκια και την ώρα που με μπαλαμούτιαζε περνούσαν οι περαστικοί και μας παίρνανε μάτι, εμείς το μόνο που ακούγαμε ηταν αυτο το αντιμάμαλο των κυμμάτων... γ@μισε τα... πολύ ρομαντική στιγμη...
χάπι Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 ΦΡΟΥ2 ! Και δε μου λες φιλενάς ... είσαι από την ΟΡΕΙΝΗ Κρήτη και δεν γνωριζεις τη λέξη αντιμάμαλο ? (ή μήπως τη γνωρίζεις ?)
Harkon Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 AXXAAXAXAXAXAXXAAXXAAXXAXAXAAX φρου2 ιζ ον φάιερ τουντέι!!!! αχαχχααχαχχααχαχαχαχαχχχααχχαχααχα μπα σε καλό σου δάκρυσα απ τα γέλια!!! ΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ χάπι.. εσύ βάζεις λέξη.. κέρδισες με την λέξη που ανακάλυψες... όσο για τον... πόλεμο... θα σου έλεγα κάτι που λέμε εμείς τα αγοράκια αλλά δε μου επιτρέπω να μιλήσω έτσι τώρα...
nikos_lef Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 γεια σας... κ παλι....μετα απο 2 βδομαδες εξεταστικης... λολ φρου....
χάπι Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 ας βάλει η Φρου2 ! Βαριέμαι να ξαναβάζω !!!! (για στείλτο σε πμ αυτό που λέτε τα αγοράκια για τον πόλεμο...)
Φρού-Φρού Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Καλημεριζω τον αγαπητό Σελζ καθως και τον Νικος !!!! αντε για πάμε μια που είμαι ον φαιαρ σήμερα !!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 5! γιααα παμεεεεε !!!!
χάπι Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 έχεις ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ???? (γεια σου ταλαίπωρε Νίκο ! Πως πήγε ?)
Φρού-Φρού Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 ναι έχει (χαπάκι την ήξερα την λέξη αλλά νόμιζα οτι την λέμε μόνο στο χωριό μου.. ) _ _ _ _ _ Ι _ _ _ _ Ι 5! γιααα παμεεεεε !!!!
Harkon Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 γεια σου νίκο!!! καλημέρα ΜΠΡΟΟΟΟΟΟ οεοοεεοεο!!! φρου2222222: έχεις Α;;;;
nikos_lef Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 θα δειξει....ελπιζω να περασα τα μισα..(απο τα 12 τελευταια!!!!) κανα Α εχουμε??
χάπι Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 έχεις κι ΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ???? (είδες που είναι "ναυτική ορολογία" ? Αλλά έχουμε μπλέξει με τον μπουρτζόβλαχο το Χάρκον εδώ μέσα και βρισκόμαστε συνέχεια στα όρια του πολέμου !!!! :-P:D)
Φρού-Φρού Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 αν έχουμε λέει??? μισοτιμής τα δίνουμε ήταν στοκ.. και απ' αυτο εχουμε χαπακι !!! _ Α _ Α _ Ι _ Ο _ Α Ι 5! γιααα παμεεεεε !!!!
χάπι Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Κ Α Τ Α Γ Ι Ν Ο Μ Α Ι ???? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ??? αλλιώς λέω Κ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.