Harkon Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 καλά πάτε α _ α _ _ _ α 2 οχι: Γ,Ι,Υ ο Σελ θα το έβρισκε αμέσως
Harkon Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 and heeeeeere he is!!! αχααχαχχαχχχχαχ σειρά σου μπρο!
Sellers Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Ωραίος ωραίος... Εκεί εσύ να λιώνεις στη δουλειά εγώ βλέπω τα βιντεάκια απο Comfortably numb by Anathema... Αααααα απόλαυση!!! (I'm fucking bad person) _ _ _ _ _ _ 5 ευκαιρίες...
Sellers Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 _ _ I _ _ _ 4 ευκαιρίες... Οκ: Ι Αρχ...ια: Α Δεν μπορώ να τα περάσω στο πσ ρε μπρο. Έχω μπαχατέλα κινητό σε αυτό το θέμα... Θα δω όμως τι μπορώ να κάνω... Έναν σε έχουμε... Πως πάει ρε χαπάκι??? Έκατσε η κατάσταση με τον Χιούστον ?
χάπι Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 όχι ρε γμτο !!!! Ε μα πως να κάτσει ρε μαρτυριάρη κι εσύ ?! Είπες την ηλικία μου και λάκισε το παιδι ! :-P:lol: μήπως έχεις και ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ???
Sellers Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 _ Ε I _ Ο _ 4 ευκαιρίες... Οκ: Ι, Ε, Ο Αρχ...ια: Α Άστο καλύτερα nikos_lef...
χάπι Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 :lol::lol: πες το ρε Σελ ! Μην ντρεπεσαι ! Εδώ δεν ντρέπομαι εγώ... δειλός είναι η λέξη ? Αν όχι βάλε ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ....
Sellers Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δεν είναι δειλός αλλά επειδή δεν θέλω να το παιδεύω και επειδή παρα ένα Ν την βρήκες, δικιά σου... Τι έγινε ρε Μπρο? Μια κουβέντα είπα... Θα το προσπαθήσω... Μίλησε μας!!
χάπι Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δεν είναι δειλός αλλά επειδή δεν θέλω να το παιδεύω και επειδή παρα ένα Ν την βρήκες, δικιά σου... Τι έγινε ρε Μπρο? Μια κουβέντα είπα... Θα το προσπαθήσω... Μίλησε μας!! τι έγινε ρε Σελ ? Αρχίσαμε να χαριζόμαστε στις γηραιές κιουρίες ? Δεν το πιστεύω... (η επόμενη που θα έλεγα θα ήταν "δεινός" αλλά, με έχει διατάξει ο κακότατος να κάνω μια μαντεψιά τη φορά κι όχι πολλές ταυτόχρονα γιατι, δεν μπορεί να κερδίσει ποτέ....))
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.