nikos_lef Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Χαπι εγω εσενα ρωτησα.... Λεξη θα βαλεις? (βαλε την ηλικια σου κ αυτη μυστηριο την εχεις κανει...:wink:
Harkon Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 χαχαχαχαχαχαχα έλα μπρο απλά είχα φύγει λίγο αστο ρε συ μη μπαίνεις σε μπελάδες δε πειράζει . ευχαριστώ πάντως νίκο άσε μη βάλει την ηλικία της.. δε θα χωράνε τα γράμματα σε μια γραμμή και θα μπερδευτούμε!
Sellers Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Αν βάλει την ηλικία της τότε λέω για πρώτο γράμμα το Π...
χάπι Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 ρε τι έχουμε πάθει... Ξενέρωσα και φεύγω ! Ας βάλει οποιος θέλει ! Νίκο θα σου αντιστρέψω την ερώτηση με 2 ερωτήσεις : 1. τι σε νοιάζει ? 2. δε σου έχουν μάθει σπίτι/ σχολείο ότι τόση αδιακρισία καταντά αγένεια ?
Harkon Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Π;;;; εγώ για Ο την είχα! χαχααχχααχχααχααχχαχ φιλιά χάπι καλό μεσημέρι
nikos_lef Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 1.κουβεντα να γινετε... 2.μετα απο αυτο "πες το ρε Σελ ! Μην ντρεπεσαι ! Εδώ δεν ντρέπομαι εγώ..." το "τόση αδιακρισία καταντά αγένεια" ειναι τουλαχιστον υπερβολικο...κ χωρις λογο..πιστευω... Κ εξαλου πλακα εκανα....δεν καταλαβαινω γιατι τετοια αντιδραση.... Συγνωμη παντως αν σε ενοχλησε...
χάπι Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 1.κουβεντα να γινετε... 2.μετα απο αυτο "πες το ρε Σελ ! Μην ντρεπεσαι ! Εδώ δεν ντρέπομαι εγώ..." το "τόση αδιακρισία καταντά αγένεια" ειναι τουλαχιστον υπερβολικο...κ χωρις λογο..πιστευω... Κ εξαλου πλακα εκανα....δεν καταλαβαινω γιατι τετοια αντιδραση.... Συγνωμη παντως αν σε ενοχλησε... Δεκτή η συγγνώμη. Κοίτα, το θεωρώ τόσο αδιάκριτο όσο και το να ρωτήσεις "πόσα βγάζεις ?" έναν άγνωστο άνθρωπο. Όσο για το Σελ, ο οποίος δεν είναι κολλητάρι αλλά, έχουμε κάνει κάποια "παρέα" εδώ μέσα, ουδέποτε ρώτησε την ηλικία μου, όπως ούτε κι εγώ τη δική του ! Μπορώ πάντως να σου πω τι ζώδιο είμαι, άμα θες ! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ έχεις ?
system Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Παιδιά έχω Α . Χάπι τί ζώδιο είσαι? _ _ _ _ _ _ _ _ Α 5!
χάπι Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 :lol: Καρκίνος ! Εσύ ? μπας κι έχεις και ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ????
system Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Παρθένος. Μόνο στο ζώδιο.... _ _ _ _ _ _ _ Ι Α 5!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.