Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2001 Θέλω να κατεβάζω ένα μουσικό cd στο δίσκο και τα τραγούδια να είναι σε μορφή Mp3 αλλά στο directory που τα έχω να μην φαίνονται σαν track1,2,3 κλπ αλλά με τους τίτλους των τραγουδιών. Πως μπορεί να γίνει αυτό? Με ποιο πρόγραμμα? Επίσης γίνεται να γράψω από το δίσκο αυτά τα τραγούδια σε cd και όταν βάζω το cd να το ακούσω με τον media player να βλέπω τους τίτλους των τραγουδιών?
pyro Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2001 αν καταλαβα καλα, απλα μετονομασε τα "rename" μετα πηγενετα σε οποιοδηποτε προγραμα εγγραφης cd-r και απλα καψε το cd. Τωρα για να βγαινει το ονομα του τραγουδιου, να σου πω την αληθεια δεν ειμαι σιγουρος, αλλα ισως αν παιξεις λιγο με το "artwork" στο προγραμα εγγραφης, τοτε ισως...
apokaliptis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2001 An ennoeis extract apla pare to easycdextractor i des kai to frerip gia addware.Me tin epilogi CCDB kanei auto-identify ta tragoudia...an omws to cd einai etsi,dld den mporei na kanei identify ena cd me epiloges sou.<BR>Twra,to allo den to kserw...dokimase ayto pou eipe o pyro.<p>[ 18-11-2001: Message edited by: apokaliptis ]
Tenebre Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2001 Αν κατάλαβα καλά το προβλημά σου:<BR>Χρησιμοποίησε το AudioCatalyst,στο menu settings->General,στο tab "Naming" υπάρχουν <BR>όλες οι επιλογές για το πως θα δημιουργείται ο τίτλος του αρχείου και του directory.Φυσικά θα πρέπει να κάνεις rename τα track.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.