Προς το περιεχόμενο

set affinity σε ένα process

sarcaster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μερικά προγράμματα απ'ότι έχω παρατηρήσει έχουν πρόβλημα με τους dual core επεξεργαστές οπότε και παρουσιάζουν προβλήματα...

π.χ. για να τρέξω το Lineage2 επειδή έχω έναν Athlon Dual Core πρέπει αφού τρέξω την εφαρμογή να προλάβω να κάνω δεξί κλίκ στο process -που εκείνη την ώρα ανοίγει- και να πατήσω "set affinity" να βγάλω τον έναν από τους δύο επεξεργαστές και να πατήσω ok πριν προλάβει να μπει στο πρόγραμμα.

Επειδή αυτό είναι λίγο πολύ μανούρα (δεδομένου ότι πολλές φορές δεν προλαβαίνω να το κάνω) ξέρεις μήπως κανένας πως θα ορίσω αυτή η εφαρμογή ή η οποιαδήποτε εφαρμογή να τρέχει μόνο με τον έναν επεξεργαστή πάντα?

Δημοσ.

Τι χρήσιμα πράγματα που βλέπει κανένας.Αυτά προστατεύουν και κάποιους από εσφαλμένες αγορές.

Δημοσ.

βέβαια το θέμα είναι ότι για να τρέξει το συγκεκριμένο παιχνίδι πρέπει πρώτα να τρέξεις ένα patch το οποίο αυτόματα φορτώνει μετά το παιχνίδι... Δηλαδή δεν κάνω διπλό κλικ στην εφαρμογή που θέλω να τρέξω αλλα φορτώνεται μέσω του patch...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αρα το Win Launcher δεν κάνει και τίποτα γιατί πρώτα τρέχω το patch... Και το patch δεν χρειάζεται το set affinity!... αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος άλλος θα ήμουν ευγνώμων..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...