Kandinsky Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δεν βαριέμαι ποτέ, επειδή δεν είμαι ποτέ βαρετός. Ομολογώ πως με μπέρδεψες ολίγον διότι η βαρεμάρα μας δεν εξαρτάται απ' το αν είμαστε ενδιαφέροντες σαν άτομα αλλά ούτε και ένα βαρετό άτομο σημαίνει πως βαριέται το ίδιο αλλά πάσο.... Προσωπικά όταν δεν έχω όρεξη ούτε για web browsing ούτε για gaming, ασχολούμαι με τη φασίνα και το γενικό συγύρισμα στο σπίτι. Είναι πολύ ωραία η αίσθηση να τα βλέπεις όλα οργανωμένα και καθαρά Ένα γιο σαν εσένα είμαι σίγουρος πως αποζητούσε με αγωνία ο πατέρας μου! Σπίτι μου που έρχεται, έχει καρφιά ο κ...ς του, ούτε 5 λεπτά δε μπορεί να κάτσει, πάει φτιάχνει γλάστρες, μαστορεύει, κλπ. Για να τα κάνω εγώ αυτά, πρέπει να έχω πιει θανατηφόρο καφέ και να έχει φτάσει η κατάσταση στο μη παρέκει. Βαριέμαι και που τον βλέπω! Ελπίζω να του μοιάσει η κόρη μου και να φέρνει στον μπαμπά παντοφλίτσα και καφεδάκι ώστε να μπορώ με άνεση να της λέω πού να σκουπίσει! (αχαχαχα )
MariaTs. Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Ένα γιο σαν εσένα είμαι σίγουρος πως αποζητούσε με αγωνία ο πατέρας μου! Σπίτι μου που έρχεται, έχει καρφιά ο κ...ς του, ούτε 5 λεπτά δε μπορεί να κάτσει, πάει φτιάχνει γλάστρες, μαστορεύει, κλπ. Για να τα κάνω εγώ αυτά, πρέπει να έχω πιει θανατηφόρο καφέ και να έχει φτάσει η κατάσταση στο μη παρέκει. Βαριέμαι και που τον βλέπω! Ελπίζω να του μοιάσει η κόρη μου και να φέρνει στον μπαμπά παντοφλίτσα και καφεδάκι ώστε να μπορώ με άνεση να της λέω πού να σκουπίσει! (αχαχαχα ) Kι εδώ κολλά η αλησμόνητη ατάκα: "Ο πατέρας σας ρε! Τι σας ζήτησε ο πατέρας σας; Ένα ποτήρι νερό ζήτησε! Άντε ρε πατέρα βάλε μόνος σου κι αν θες φέρε και μένα!"
Fozzy Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Μέναμε στην παλιά πόλη σε ένα hostel πάνω από το club Roxy στην οδό Dlouha. Όλα τα λεφτά η Πράγα. Δίνω τη μισή μου ζωή για να ήμουν φοιτητής στην Πράγα... Εχω μείνει στο ίδιο hostel! και απο κάτω, στο Roxy, εκεινο το βράδυ έπαιζαν οι Layo & Bushwacka.
Snolly Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Εχω μείνει στο ίδιο hostel! και απο κάτω, στο Roxy, εκεινο το βράδυ έπαιζαν οι Layo & Bushwacka. Έλα ρε γείτονα και συμπορευτή! Τέλειο το hostelάκι, φτηνό, καθαρό σε τέλεια περιοχή και με νεολαία. Όχι σαν τα Hilton κλπ 5 αστέρων που έχουν μόνο γιάπηδες. Μιλάμε εμείς αφήναμε πόρτα δωματίου ανοιχτή και σκάγανε κόσμοι με ξύδια, πιπινάκια να κάνουμε χαβαλέ λες και ήμουν 5ήμερη!
Xvipes Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Έλα ρε γείτονα και συμπορευτή! Τέλειο το hostelάκι, φτηνό, καθαρό σε τέλεια περιοχή και με νεολαία. Όχι σαν τα Hilton κλπ 5 αστέρων που έχουν μόνο γιάπηδες. Μιλάμε εμείς αφήναμε πόρτα δωματίου ανοιχτή και σκάγανε κόσμοι με ξύδια, πιπινάκια να κάνουμε χαβαλέ λες και ήμουν 5ήμερη! στο hostel είχε και τις μου***ς απο την ομόνυμη ταινία? αν είναι έτσι θα μου αρέσει και εμένα σίγουρα.
BadBoy Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Εγώ βαριέμαι ΠΑΡΑ πολύ. Βαριέμαι ακόμη και να τελειώσω αυτήν την
Narayan Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Ομολογώ πως με μπέρδεψες ολίγον διότι η βαρεμάρα μας δεν εξαρτάται απ' το αν είμαστε ενδιαφέροντες σαν άτομα αλλά ούτε και ένα βαρετό άτομο σημαίνει πως βαριέται το ίδιο αλλά πάσο.... Αν δεν είσαι βαρετός όλο και κάποιος θα σε καλέσει / κάποιον μπορείς να καλέσεις για έξοδο
MsquitoPrincess Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Τόση ανελέητη-απάλευτη-άθλια βαρεμαροσαπίλα, που βγαίνω από net, κάνω την τρομερή κίνηση να ανοίξω επιτέλους βιβλίο για τη σχολή......αλλά πάνω στο τέταρτο,αποφασίζω ότι "πρέπει" να ξαναμπώ net και αυτή η δουλειά γίνεται επ' άπειρον.......... Βαρέθηκα δλδ,ακόμα και τη διαδικασία της σύνδεσης-αποσύνδεσης :sad: μπουχου......κλαψ μπουχου.......:sad:
Snolly Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Βαρέθηκα δλδ' date='ακόμα και τη διαδικασία της σύνδεσης-αποσύνδεσης [/quote'] Βάλε ADSL.
theoritikos Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Παιδιά εγώ είμαι χειρότερος απο όλους σας!!! Αυτή την περίοδο παρακολουθώ ένα πρόγραμμα master για MIS του οποίου τα μαθήματα είναι Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή. Τις υπόλιπες μέρες κάθομαι και βαριέμαι του θανατά! Να καταλάβετε υπάρχουν φορές που βάζω να κατεβάσω κάτι απο torrent και επειδή δεν έχω να κάνω κάτι καλύτερο, κάθομαι και βλέπω την πρόοδο του download! Ευτχώς πριν απο μερικές εβδομάδες πήγα μια μίνι εκρομή στην Σαντορίνη με άλλους φίλους γιατι υπήρχε περίπτωση να πεθάνω απο βαρεμάρα!
Fozzy Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Έλα ρε γείτονα και συμπορευτή! Τέλειο το hostelάκι, φτηνό, καθαρό σε τέλεια περιοχή και με νεολαία. Όχι σαν τα Hilton κλπ 5 αστέρων που έχουν μόνο γιάπηδες. Μιλάμε εμείς αφήναμε πόρτα δωματίου ανοιχτή και σκάγανε κόσμοι με ξύδια, πιπινάκια να κάνουμε χαβαλέ λες και ήμουν 5ήμερη! Έτσι όπως τα λές ειναι φίλε μου Πολύ καλός ο κόσμος στην Τσεχία, και όχι μόνο οι Τσέχοι. Εγώ πήγα να βρώ κάτι φίλους που έκαναν Erasmus στο Plzen (2 ώρες απο την Πράγα) και επισκέφθηκα 2 φορές την πόλη της Πράγας... Απλά απίστευτα.. ειδικά αν την πετύχεις με λιακάδα ειναι όλα τα λεφτα!
MsquitoPrincess Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Βάλε ADSL. Μου το λένε και στην παρέα...Ακούω φωνές από παντού "ΑDSLLLLL":mrgreen: Κοντοζυγώνει η ώρα της
MariaTs. Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Εγώ ήρθα αποκαμωμένη απ'την δουλειά! Πηγαίνω με τα πόδια, επιστρέφω με τα πόδια! Δεν ξέρω τι μου'ρθε το πρωί και άνοιξα το βάδισμα με αποτέλεσμα η γλώσσα να βγει κάνα μέτρο (αυτό δείχνει ότι η φυσική κατάσταση είναι άθλια). Μετά την δουλειά περνάω απ'το σούπερ μάρκετ για μερικά πραγματάκια. Μπήκα στο σπίτι, άφησα τις σακούλες στον πάγκο της κουζίνας, έφαγα κάτι γαριδάκια που πήρα, άραξα στον καναπέ να δω για 1.923.546ή φορά το 'Είσαι το ταίρι μου' και έχω κάποια ώρα που άραξα στον υπολογιστή μπροστά! Βαριέμαι να σηκωθώ να τακτοποιήσω τα πράγματα απ'τις σακούλες και να σημαζέψω το σπίτι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.