Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για Counter strike Server


masteripper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρά σε όλους.

Θα ήθελα μια ερώτηση σχετικά με το Counter Strike Source και το στήσιμο του σε LAN.

Κάποιοι γνωστoί μου βαρέθηκαν να παίζουν στα διάφορα cafe και αποφάσισαν να φτιάξουν ένα ψιλο παλιό μηχανάκι server και να κάνουν LAN ώστε να παίζουν στο υπόγειο που έχει ένας απο αυτούς.Τονίζω ότι προς το παρόν δεν ενδιαφέρονται για σύνδεση στο Internet αλλά για μόνο για LAN. Δυστυχώς δεν γνωρίζουν πολλά απο Η/Υ οπότε ζήτησαν απο εμένα για βοήθεια αλλά οσον αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι μόνο ακουστά το έχω.Έχω τις γνώσεις για δίκτυα και Η/Υ αλλά μια αναζήτηση που έκανα στο Internet μάλλον πιο πολύ μπέρδεμα ήταν παρά ξεκαθάρισμα....

Καταρχήν απότι βλέπω το κόστος είναι περίπου στα 30€ για κάθε original κόπια που το θεωρώ ότι είναι απολύτως λογικό σαν ποσό.

Το θέμα είναι ότι παίρνουν ας πούμε 15 κόπιες νόμιμα και ωραία αλλά τι γίνεται με τον server.Χρειάζεται να πληρώσουν κάποιο έξτρα ποσό για την εγκατάσταση server ( αδειες χρήσης χ 15 για παράδειγμα ?)

Απο ότι διαβάζω ο server σαν πρόγραμμα είναι μέσα στην διανομή του παιχνιδιού αλλά διάβασα αλλού υπάρχει και έξτρα αρχείο για κατέβασμα ... και μάλιστα 2 εκδόσεις: 1 κανονική και 1 beta 2.0 ...τι απ'ολα ισχύει?

Καλώς ή κακώς δεν ασχολούμαι με παιχνίδια και δεν έχω και καμμιά κόπια στην κατοχή μου για να δώ τι παίζει οπότε θα προτιμούσα μερικές απαντήσεις προτού προτείνω την αγορά των κοπιών που όπως και να το κάνουμε αντιπροσωπεύει ένα κόστος περίπου 450€

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υποθέτω πως για να παίζουν στο υπόγειο θα πρέπει να έχουν όλοι laptops, εκτός αν εννοείς απλά να είναι εκεί ο server. Αν ισχύει το ότι θα μαζεύονται δε χρειάζεται κάτι τέτοιο. Απλά εγκαθιστούν όλοι το cs στον Η/Υ τους, συνδέονται με LAN, φτιάχνει κάποιος μια πίστα και συνδέονται. Δε χρειάζεται τίποτα άλλο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Thanks φιλαράκι για την απάντηση αλλά τι γίνεται με τοv εξειδικευμένο server...χρησιμοποιώ το srcds ή κάτεβάζω υο HDLS αν θυμάμαι καλά.???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Den iparxei logos gia dedicated server imho diladi na valoun ena extra pc pou tha trexei mono counter.Idika an einai kai palio.Gia na routarei arketa Mbit Lan trafic an einai PIII sta 500mhz tha exete ena lag tis takseis tou 50ms sto lan.Kalitera na stisei lipon kapoious apo tous players tin pista.

 

Tora gia ilika tha xriastite ena Hub(i kalietra switch) ton 4/8 ports kartes diktiou kai kalodia Ethernet.Tora gia to stisimo twn Windows na analavei kapoios allos :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...