Προς το περιεχόμενο

resident evil

ababapanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν έχεις 3DFX κάρτα τότε μπορείς να θαυμάσεις πολύ καλύτερα γραφικά από αυτά του PSX (κι αν έχεις ακόμα στο PC τον επιταχυντή της 3DFX εγώ θα κάτσω να με μπιιιιιιιιπ :P).Η συμβουλή μου είναι να πιάσεις τον epsxe (PSX emulator) και να παίξεις μέσω αυτού την PSX έκδοση.Θα έχεις καλύτερα γραφικά με full FSAA και μεγαλύτερη ανάλυση :) (αλλιώς πρέπει να μπλέχνεις με Glide wrappers και πάει λέγοντας).

Δημοσ.

ontws kai i Voodoo 1 k 2 kai h PowerVR ths matrox htan 8avmasies... akoma kai matrox mystique na exei me 4 mb 8a pai3ei perifima :PPpppPPP yparxei i lysh vevaia pou leei o filos john alla yparxei kai i periptwsh na pareis ena gamecube kai to game pou to 3anaevgalan veltiomeno eidika gia thn konsola :PPpppP anyway... kalo paidema :PPPp

Δημοσ.
Η συμβουλή μου είναι να πιάσεις τον epsxe (PSX emulator) και να παίξεις μέσω αυτού την PSX έκδοση.Θα έχεις καλύτερα γραφικά με full FSAA και μεγαλύτερη ανάλυση :) (αλλιώς πρέπει να μπλέχνεις με Glide wrappers και πάει λέγοντας).

Συνδιάζοντας τον ePSXe με ένα καλό gamepad (όπως το Rumble2 της Logitech - ίδιο με το DualShock του PSX), τότε έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δημοσ.
αντιγραφη και παιζει μια χαρα!!

αντε βγαλε ακρη!

Δυστυχώς ορισμένες φορές σε φτάνουν στα άκρα και να θέλεις να αγιάσεις δεν μπορείς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...