john2gr Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Αν έχεις 3DFX κάρτα τότε μπορείς να θαυμάσεις πολύ καλύτερα γραφικά από αυτά του PSX (κι αν έχεις ακόμα στο PC τον επιταχυντή της 3DFX εγώ θα κάτσω να με μπιιιιιιιιπ ).Η συμβουλή μου είναι να πιάσεις τον epsxe (PSX emulator) και να παίξεις μέσω αυτού την PSX έκδοση.Θα έχεις καλύτερα γραφικά με full FSAA και μεγαλύτερη ανάλυση (αλλιώς πρέπει να μπλέχνεις με Glide wrappers και πάει λέγοντας).
NeithaN Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 ontws kai i Voodoo 1 k 2 kai h PowerVR ths matrox htan 8avmasies... akoma kai matrox mystique na exei me 4 mb 8a pai3ei perifima :PPpppPPP yparxei i lysh vevaia pou leei o filos john alla yparxei kai i periptwsh na pareis ena gamecube kai to game pou to 3anaevgalan veltiomeno eidika gia thn konsola :PPpppP anyway... kalo paidema :PPPp
gregdais Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 kai me mia voodoo banshee (kati metaksi voodoo 2 kai 3 sta 16mb) einai korifi!!
Marcos_Aurilius Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Η συμβουλή μου είναι να πιάσεις τον epsxe (PSX emulator) και να παίξεις μέσω αυτού την PSX έκδοση.Θα έχεις καλύτερα γραφικά με full FSAA και μεγαλύτερη ανάλυση (αλλιώς πρέπει να μπλέχνεις με Glide wrappers και πάει λέγοντας). Συνδιάζοντας τον ePSXe με ένα καλό gamepad (όπως το Rumble2 της Logitech - ίδιο με το DualShock του PSX), τότε έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
NOMIKOS Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 αντιγραφη και παιζει μια χαρα!!αντε βγαλε ακρη! Δυστυχώς ορισμένες φορές σε φτάνουν στα άκρα και να θέλεις να αγιάσεις δεν μπορείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.