Προς το περιεχόμενο

Ολα στραβα κι αναποδα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αποφασισα να ξαναβαλω ADSL καποιους μηνες μετα την ληξη της συνδεσης μου(forthnet).Mε τα λιγα με τα πολλα πηρα μια sparknet απο το Πλαισιο και εκτοτε αρχισα να περιμενω...Μαθαινω μετα απο αρκετο καιρο οτι τερμα η sparknet και αφου ζητησα εξηγησεις απο το Πλαισιο για τα "kαλουδια"που μας πασαρουν και μετα μη τον ειδατε μη τον απαντησατε μαθαινω πως η Tellas απορροφησε την Sparknet.Μιλησα και με την εν λογω εταιρεια 3-4 φορες και μου απαντησαν οτι γινεται χαμος και θα με καλεσουν αυτοι "συντομα".

Aφου τους εξηγησα ευγενικα οτι πολυ ωραια συμπεριφερονται στον κοσμο και αυτοι και στους ηδη(2 γραμμες τηλεφωνικες) πελατες τους τους ενημερωσα οτι αν ξαναδουν τα λεφτα μου να μου σφυριξουν κλεφτικα.

Παω λοιπον και αγοραζω Αltec jet pack του οποιου στελνω την αιτηση.

Μετα καμια 10αργια μερες με ενημερωνουν(σιγα μην επαιρναν στο κινητο) οτι στην γραμμη μου φενεται αλλος παροχεας και οτι απορρηφθηκε η αιτηση για adsl γραμμη απο τον οτε γι¨αυτο τον λογο.

Απο τον Ιανουαριο λοιπον η forthnet λεει δεν εκοψε τη γραμμη με αποποτελεσμα να εχω κανει απειρα τηλεφωνηματα προς καθε κατευθυνση μεχρι και στο υποκαταστημα του οτε με στειλανε(σοου)και τελικα ακομα περιμενω να δω τι θα γινει...

Εχει συμβει σε κανεναν αλλο παρομοια περιπτωση?

Ημαρτον...

Δημοσ.

klasikh periptosh...gia ayto PANTA NA AGORAZIS DSL APO POTE (MONO GRAMMH) KAI PERNE OTI ISP GOUSTAREIS META.

signomh gia ta kefalaia alla exo barethei na blepo to miso kosmo

na kanei ANEGKEFALES KINHSEIS.35 eyro ine ta gamimena,pliroste ta

mia fora kai kseniaste.

Δημοσ.

Καταρχάς καλώς ήρθες .:-)

Αυτό που έπαθες φίλε δεν το έχω ξαναάκουσει . Δηλαδή η forthnet 4 μήνες τώρα σε είχε ενεργό ? Λογαριασμό? Τότε παίρνεις ένα τηλ forthnet αφού έκει είναι το πρόβλημα αρχικά .Τους βρίζεις (με όμορφο τρόπο πάντα) και μέτα μόλις κλείσουν την γραμμή σου (πιστεύω άμεσα) προχώρας με το jet pack . Απλά υπομονή γιατί έτσι και αλλιως δεν θα κερδίσεις τίποτα ...

Δημοσ.
klasikh periptosh...gia ayto PANTA NA AGORAZIS DSL APO POTE (MONO GRAMMH) KAI PERNE OTI ISP GOUSTAREIS META.

signomh gia ta kefalaia alla exo barethei na blepo to miso kosmo

na kanei ANEGKEFALES KINHSEIS.35 eyro ine ta gamimena' date='pliroste ta

mia fora kai kseniaste.[/quote']

Den kserw pws to ennoeis ayto me ti grammi DSL apo ton ote file greeneye, alla filika, nomizo oti eipes mamakia... Ayto to opoio les esi (35E) einai ta teli energopoiisis gia ti DSL apo ton ote (ta opoia kai fysika plirwneis) kai meta kathe mina dineis 15.90E+fpa gia na exeis mia DSL 384... kai fysika apo ekei kai pera plirwneis kai kathe mina to pagio tou ISP... ama einai na dinoume diladi 40+E to mina gia Dsl, mamise ta ki afise ta!!! Kalytera me to 33.6 Robotics pou eixa prin 4-5 xronia!

Δημοσ.
i meta kathe mina dineis 15.90E+fpa[/b'] gia na exeis mia DSL 384... kai fysika apo ekei kai pera plirwneis kai kathe mina to pagio tou ISP... ama einai na dinoume diladi 40+E to mina gia Dsl, mamise ta ki afise ta!!! Kalytera me to 33.6 Robotics pou eixa prin 4-5 xronia!

Υπάρχουν και οι One-bill λογαριασμοί που βγαίνουν στα ίδια με τα "πακέτα".

Δημοσ.

soumaxer otan i forthnet dinei edo kai tosous mhnes 3+3 esi pou briskese;

otan o kaliteros ISP dinei me 100 eyro se 512 ,6 mhnes esi pou pas;

to thema ine na psonizis ekei pou prepei.Ego to genari psonisa me 100 eyro 6 mhnes....meta 3 meres psonisa me 100 eyro allous 6 mhnes (3+3 doro diladi).Diladi me 200 eyro exo 512 gia 12 mhnes.An eperna amesos 6 mhnes tha eperna doro molis 2 mhnes.

Me tis ygies sas :-)

Δημοσ.

.....otan o kaliteros ISP dinei...

Όλα καλά τα υπόλοιπα αλλά μην απορείς γιατί συχνά σε ρωτάνε αν δουλέυεις στην Forthnet.Kράτα και κάμια πισίνη μην γίνει καμία στραβή κ σε βλεπω να βρίζεις 4θετ και αποθεώνεις πΟΤΕ(λέμε τώρα):mrgreen:

Δημοσ.

Όντως την έχει πατήσει πολύς κόσμος με τα πακέτα σύνδεσης. Χίλιες φορές ξεχωριστά πΟΤΕ και provider, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο... ;-)

Δημοσ.
soumaxer otan i forthnet dinei edo kai tosous mhnes 3+3 esi pou briskese;

otan o kaliteros ISP dinei me 100 eyro se 512 ' date='6 mhnes esi pou pas;

to thema ine na psonizis ekei pou prepei.Ego to genari psonisa me 100 eyro 6 mhnes....meta 3 meres psonisa me 100 eyro allous 6 mhnes (3+3 doro diladi).Diladi me 200 eyro exo 512 gia 12 mhnes.An eperna amesos 6 mhnes tha eperna doro molis 2 mhnes.

Me tis ygies sas :-)[/quote']

Kala min to les poli ayto omos giati ego pou exo tin prosfora tis forthnet gia 512/128 3+3 mazi me to pagio tis grammis pou exo ston ote vgainei 40 euro to mina .Eno an pareis paketo typou 1bill erxetai sta 25 .H diafora einai megali !!!!:-D

Δημοσ.
Αποφασισα να ξαναβαλω ADSL καποιους μηνες μετα την ληξη της συνδεσης μου(forthnet).Mε τα λιγα με τα πολλα πηρα μια sparknet απο το Πλαισιο και εκτοτε αρχισα να περιμενω...Μαθαινω μετα απο αρκετο καιρο οτι τερμα η sparknet και αφου ζητησα εξηγησεις απο το Πλαισιο για τα "kαλουδια"που μας πασαρουν και μετα μη τον ειδατε μη τον απαντησατε μαθαινω πως η Tellas απορροφησε την Sparknet.Μιλησα και με την εν λογω εταιρεια 3-4 φορες και μου απαντησαν οτι γινεται χαμος και θα με καλεσουν αυτοι "συντομα".

Aφου τους εξηγησα ευγενικα οτι πολυ ωραια συμπεριφερονται στον κοσμο και αυτοι και στους ηδη(2 γραμμες τηλεφωνικες) πελατες τους τους ενημερωσα οτι αν ξαναδουν τα λεφτα μου να μου σφυριξουν κλεφτικα.

Παω λοιπον και αγοραζω Αltec jet pack του οποιου στελνω την αιτηση.

Μετα καμια 10αργια μερες με ενημερωνουν(σιγα μην επαιρναν στο κινητο) οτι στην γραμμη μου φενεται αλλος παροχεας και οτι απορρηφθηκε η αιτηση για adsl γραμμη απο τον οτε γι¨αυτο τον λογο.

Απο τον Ιανουαριο λοιπον η forthnet λεει δεν εκοψε τη γραμμη με αποποτελεσμα να εχω κανει απειρα τηλεφωνηματα προς καθε κατευθυνση μεχρι και στο υποκαταστημα του οτε με στειλανε(σοου)και τελικα ακομα περιμενω να δω τι θα γινει...

Εχει συμβει σε κανεναν αλλο παρομοια περιπτωση?

Ημαρτον...

ama den exei lixei i grammi sou kai den plironeis kiolas ti allo thes ;)ena account sou lipei mono .xixi

Δημοσ.

Μα εκοψα τη συγκεκριμενη εταιρεια γιατι ειχε ελεεινες ταχυτητες στην περιοχη μου(Αμπελοκηποι Θεσσαλονικης).Που να'ξερα ομως...

Σημερα τους ξαναπηρα και μου λεει ο τυπος οτι θελει 12 εργασημες για να απενεργοποιηθει η adsl γραμμη...LOL

Δημοσ.

Σημερα 25 Μαιου μιλησα με Π-ΟΤΕ και η τηλεφωνητρια αρνηθηκε να μου πει αν εχω ενεργοποιημενη ADSL ...Αφου την ψαρωσα μιλησα με προισταμενη(τρομαρα της) και μου ειπε οτι οι 10-15 φορες που μου ειπαν την κατασταση της γραμμης μου οι υπαλληλοι εκαναν παρατυπια...!!!!

ILLEGAL OPERATION ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ...τελικα μου ειπε πως ακομα εχω ενεργοποιημενη adsl γραμμη...Ξαναπηρα την forthnet στη Θεσσαλονικη και η τηλεφωνητρια εκει αρνηθηκε να μου δωσει πληροφοριες αφου πηρα 2-3 φορες και με παρκαρε...!!!!Με παρεπεμψε στο 801κλπ.Εκει μου ειπαν πως το e-mail το εστειλαν ξανα(?) στις 9 Μαιου και παιρνει "λιγες μερες"...

Αυτη μου ειπε 15 εργασιμες,ο συναδελφος της μου ειπε 12.

ΟΤΙΝΑΝΕ...Μαλλον υπαρχουν και χειροτερα απο τον Π-Ote

ANTE NA ΔΟΥΜΕ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...