Προς το περιεχόμενο

Εργασία από το σπίτι.

R_Barrichello

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

mjmj οι περισσότερες δουλειές στο σπίτι δεν σε αφήνουν να πάρεις ανάσα και συνήθως δουλεύει παραγωγή: δηλαδή, ο κάθε βιοτέχνης ή εργοστασιάρχης απαιτεί από σένα να βγάλεις μέσα στην ημέρα ένα αριθμό (υπεραριθμό συνήθως) προϊόντων!

Εγώ πολύ παλιά (με το που τελείωσα το λύκειο) έκανα φασόν ετοίμων ενδυμάτων μαζί με την μάνα μου στο σπίτι. Συνεργαζόμασταν με μια μικρή βιοτεχνία στην Αθήνα και ευτυχώς ο άνθρωπος -το έβλεπε και λίγο ανθρώπινα- μας έδινε δουλειά για μια βδομάδα και πάντα βγάζαμε την δουλειά πολύ νωρίτερα και έτσι προλαβαίναμε και δουλειές του σπιτιού να κάνουμε και να πιούμε έναν καφέ σαν άνθρωποι!

Όταν αποφασίσαμε να ξανοιχτούμε, εκεί τα παίξαμε! Οι μεγαλύτερες βιοτεχνίες απαιτούσαν παραγωγή ημέρας: 100 πουκάμισα (για παράδειγμα) ή 100 φούστες. Σαν αριθμός φαίνεται μικρός, όμως κοίτα τι δουλειά έχει το πουκάμισό σου για να καταλάβεις. Κανονικό συναρμολόγημα και να μην φύγει κι ο κοπτοράπτης και πάρει ύφασμα γιατί θα ξεφύγει το μέγεθος. Τα πατρόν είναι στάνταρ και δεν υπάρχει περιθώριο λάθους. Το δε κέρδος; Μηδαμινό! 100 δρχ στο κομμάτι για ράψιμο και σιδέρωμα (το τελευταίο εξαρτιόταν απ'το ρούχο)! Για ένα χρόνο το τι θα πει έξοδος το είχα ξεχάσει! Τώρα ένα κορίτσι στα 19-20 χρόνια του να κάνει μια τέτοια δουλειά για 16 ώρες ημερησίως... ε! είναι χειρότερα κι απ'τις Αλβανές που καθαρίζουν τζάμια στα συνεργεία! Το σκέφτηκα καλύτερα και είδα ότι δεν πήγαινε να φάω τα καλύτερα χρόνια μου στο σπίτι μέσα, λες και ήμουν ταμμένη!

Τέτοιες δουλειές γενικώς χρειάζονται και βοήθεια επιπλέον!

Δημοσ.

MariaTs. εισαι διαφωτιστικοτατη. Ετσι, για να μαθαινουμε τι γινεται και να μην εχουμε αυταπατες.

Δημοσ.
Φυσικά υπάρχουν και τα κλασσικά:

Επιβάτης σε "αεροπλανάκι"' date=' βοηθός χτίστης "πυραμίδας" και όλα τα σχετικά που θα βρεις σε αφθονία στο ίντερνετ. Όλα έχουν 3000 μισθό το μήνα.[/quote']

παντως εγώ έχω ένα γνωστο 19-20 χρονών που δουλεύει με το σύστημα της πυραμίδασ στην HerbalLife και όντως βγάζει περίπου 3500Ε το μήνα. Έχω δει και επιταγή που του έρχεται με συστημένο απο το εξωτερικό... Αυτά δεν ειναι απαραίτητα κοροϊδία, αλλα θέλουν τρέξιμο στην αρχή και μετα, αν είσαι τυχερός, τα λεφτά έρχονται μόνα τους.

Δημοσ.

αυτα ολα ειναι απατες της Amway ουαι και αλιμονο αν μπλεξετε με αυτους

θα σας γινουν κολιτσιδες μεχρι αηδειας για να αγοραζετε εισιτηρια για να πηγαινετε για χειροκροτητες σε συνεδρια οπου θα σας λενε πως καταφερανε να γινουν παμπλουτοι χωρις να κουραζονται καθολου

Δημοσ.
αυτα ολα ειναι απατες της Amway ουαι και αλιμονο αν μπλεξετε με αυτους

θα σας γινουν κολιτσιδες μεχρι αηδειας για να αγοραζετε εισιτηρια για να πηγαινετε για χειροκροτητες σε συνεδρια οπου θα σας λενε πως καταφερανε να γινουν παμπλουτοι χωρις να κουραζονται καθολου

Συμφωνώ κι επαυξάνω!

Επισκέπτης
Δημοσ.
παντως εγώ έχω ένα γνωστο 19-20 χρονών που δουλεύει με το σύστημα της πυραμίδασ στην HerbalLife και όντως βγάζει περίπου 3500Ε το μήνα. Έχω δει και επιταγή που του έρχεται με συστημένο απο το εξωτερικό... Αυτά δεν ειναι απαραίτητα κοροϊδία, αλλα θέλουν τρέξιμο στην αρχή και μετα, αν είσαι τυχερός, τα λεφτά έρχονται μόνα τους.

Φιλαράκι μου alexb_10 μπορώ να σου προτείνω άπειρες δουλειές που να αποφέρουν 3.500 ευρώ το μήνα, ειδικά αν έχεις στο αίμα σου να είσαι απατεώνας, ληστής, εγκληματίας ή κατακάθι της κοινωνίας, φυσικά και δεν θα έχεις κανένα ενδοιασμό.

Εξάλλου κανένας κλέφτης δεν παραδέχεται ότι είναι κλέφτης, συνήθως και σε βαθμό που το πιστεύει και ο ίδιος λέει ότι κάνει "ανακατανομή του πλούτου" και άλλα τέτοια φούμαρα. Γι' αυτό και δεν θα ακούσεις ποτέ από τον συγκεκριμένο άνθρωπο να σου πει ότι είναι απατεώνας. Αλλά τι να το κάνεις; Η κλεψιά είναι κλεψιά και η πυραμίδα εξακολουθεί να είναι απατεωνιά.

Σε καλή μεριά να πεις του φίλου σου, αλλά να βάλει και τίποτα στην άκρη για την περίπτωση που κανένα θύμα του σπάσει τα πόδια, γιατί τα νοσοκομεία στοιχίζουν.

:mrgreen:

Μία πρόχειρη ενημέρωση:

http://www.geocities.com/apatesgr/

Δημοσ.

Παιδία προσέχτε μην την πατήσετε ! Αν σόνι και καλα έχετε λεφτά να πετάξετε (έτσι και μόνο έτσι πρέπει να το δείτε) δοκιμάστε το phoenixsurf.com μιάς και ειναι απο τα λίγα που δίνει λεφτά. Δεν ξέρω ως πότε θα πληρώνει αλλα ως τώρα πληρώνει (εδώ και δύο μήνες).

Προσοχή μην παρασυρθείτε και βάλετε κανα σοβαρο κεφάλαιο !

Δημοσ.

Ας πουμε για καμια σοβαρη δουλεια απο σπιτι, οχι πυραμιδες.

Πχ, freelancer προγραμματιστης, web designer?

Δημοσ.

laokratwr πυραμίδα ειναι ένα είδος απάτης . Πχ λες οτι αν γραφτείς σε μια πυραμίδα δίνεις 1ευρώ. όταν κάποιος γραφτεί κάτω απο σένα κερδίζεις για την κάθε εγγραφή μέλους σου στην πυραμίδα 0,5ευρώ. Οπότε όσο πιο ψηλά στην πυραμίδα είσαι τόσο πιο πολλά βγάζεις... Αυτά είναι θεωριτικά πάντα μιας και 99.999% είναι απάτες όλα αυτά και τα κονομάνε χοντρά!

Τώρα όσον αφορά την phoenixsurf έχει και πυραμίδα (ειναι ύποπτη ως εταιρία έτσι και αλλιώς ! ) αλλά μπορεις να βγάλεις λεφτά και χωρίς καθόλου refferals. Εγω πχ δεν το κάνω αυτο για να μην πάρω και κανεναν στο λαιμό μου (δεν έχω κανενα refferal) ! Γι αυτό την ανέφερα ... αλλά προς θεού μην νομίσετε οτι θα γινετε πλουσιοι ή οτι θα βγάζαετε ενα σοβαρο εισόδημα απο δαυτην !

Anywayz προσοχή τρομερή στις απάτες !!!

Δημοσ.
απο amway οι γονείς ενός φίλου μου χάσανε το σπίτι τους...

Και γιατί δεν βγήκαν σε καμιά τηλεόραση να το καταγγείλουν για να προστατευθούν οι αφελείς; Καμιά καταγγελία στο ΙΝΚΑ, κατιτίς τέλος πάντων...

Εγώ πάντα με τέτοιου είδους δουλειές είμαι ...από μακριά κι αλάργα! Δεν ξέρω ρε παιδί μου, αλλά μου κάθετε στραβά το να το παίξω πλασιές για παράδειγμα στην κολλητή μου και να την πίσω για τα δήθεν καλύτερα προϊόντα όταν στην αγορά σαφώς κυκλοφορούν πολύ καλύτερα και σαφώς ανώτερα και σαφώς πιο οικονομικότερα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...