Προς το περιεχόμενο

ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ!

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εμεις ρατσιστες; τι παει να πει αυτο; αφου μονο εμεις υπαρχουμε, ξενους εννοεις αυτους τους βρωμιαρηδες τουριστες που τους ψιλοκλεβουμε αμα λαχει. ενταξει καλοι ειναι ερχονται λιγο μας τα σκανε, καλοι ειναι μωρε αλλα..

A! Δεν το έμαθες; Ο Έλληνας δεν είναι ρατσιστής. Το απαγορεύει το dna του. Στη χειρότερη να είναι ο λιγότερο ρατσιστής κι αυτό το οφείλουμε στον Ξένιο Δία που μας ευλόγησε κάποτε.

Φυσικά όσο ήμασταν εμείς κι εμείς κι έβλεπες μαύρο φερ' ειπείν κάθε 512 χιλιόμετρα, ήταν καλά. Δείξαμε το καλό μας πρόσωπο όταν έσκασαν μύτη διάφοροι αλλόθρησκοι κι αλλοεθνείς.

• Απαντ. 229
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
A! Δεν το έμαθες; Ο Έλληνας δεν είναι ρατσιστής. Το απαγορεύει το dna του. Στη χειρότερη να είναι ο λιγότερο ρατσιστής κι αυτό το οφείλουμε στον Ξένιο Δία που μας ευλόγησε κάποτε.

Φυσικά όσο ήμασταν εμείς κι εμείς κι έβλεπες μαύρο φερ' ειπείν κάθε 512 χιλιόμετρα' date=' ήταν καλά. Δείξαμε το καλό μας πρόσωπο όταν έσκασαν μύτοι διάφοροι αλλόθρησκοι κι αλλοεθνείς.[/quote']

Όταν θα πάς και σε άλλες χώρες να καταλάβεις τι σημαίνει ρατσισμός τότε να μιλήσεις εώς τότε απλώς σε αφήνω να χαζοχαιρεσαι με τις στατιστικες που παρουσιάζεις;

Ενταξεί το έχεις δείξει το πόσο στενόμυαλος και ρατσιστής είσαι μέχρι τώρα λέγοντας ότι ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος λαός δεν έχει προβλήματα εκτός από τους Έλληνες και παρουσιαζοντας τους σαν το χειρότερο έθνος στην Ευρώπη.

Μπορείς να μας πείς τι σου έχουν κάνει και σου είναι αποθημένο; Πρέπει να τσούζει ε;

A και κάτι τελευταιο μιας και είσαι συμπαθητικό παιδί, διόρθωσε το "μύτοι" μην σε πάρει κανένας χαμπάρι και σε αρχίσει στο δούλεμα. (εκτός βέβαια και αν βγάλεις καμιά στατιστική ότι γράφεται με "οι" οπότε...) :)

Δημοσ.
Ενταξεί το έχεις δείξει το πόσο στενόμυαλος και ρατσιστής είσαι μέχρι τώρα λέγοντας ότι ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος λαός δεν έχει προβλήματα εκτός από τους Έλληνες και παρουσιαζοντας τους σαν το χειρότερο έθνος στην Ευρώπη.

Αχαχαχα...πανάθεμά σε! Το διάβασα κι αυτό! Ρατσιστής!!! Αχαχουχα!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Παραδίνομαι...παραδίνομαι...το ζουρλομανδύα και γρήγορα! Η κοιλιά μου!!! :-D

Να 'σαι καλά βρε Fan...τέτοιο αυθόρμητο κι αυθεντικό γέλιο είχα καιρό να ρίξω.

A και κάτι τελευταιο μιας και είσαι συμπαθητικό παιδί, διόρθωσε το "μύτοι" μην σε πάρει κανένας χαμπάρι και σε αρχίσει στο δούλεμα. (εκτός βέβαια και αν βγάλεις καμιά στατιστική ότι γράφεται με "οι" οπότε...) :)

Σ 'ευχαριστώ για την παρατήρηση. Το διόρθωσα. Ας όψεται η κεκτημένη ταχύτητα. Θα μου επιτρέψεις κι εμένα να σε βοηθήσω να βελτιώσεις το κείμενό σου (τα χοντρά χοντρά μόνο)...πάμε λοιπόν:

Όταν θα πάς (βγάλε τον τόνο...μονοσύλλαβη λέξη είναι) και σε άλλες χώρες να καταλάβεις τι σημαίνει ρατσισμός τότε να μιλήσεις (βάλε τελεία) εώς τότε απλώς σε αφήνω να χαζοχαιρεσαι (τόνο) με τις στατιστικες (τόνο) που παρουσιάζεις; (δεν έχει δουλειά το ερωτηματικό εδώ)

Ενταξεί (διόρθωσε τον τόνο...δε γράφουμε Γαλλικά) το έχεις δείξει το πόσο στενόμυαλος και ρατσιστής είσαι μέχρι τώρα λέγοντας ότι ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος λαός δεν έχει προβλήματα εκτός από τους Έλληνες και παρουσιαζοντας (τόνο) τους σαν το χειρότερο έθνος στην Ευρώπη.

Μπορείς να μας πείς τι σου έχουν κάνει και σου είναι αποθημένο (βάλε ωμέγα μη σε πάρει κανένας χαμπάρι κι αρχίσει το δούλεμα); Πρέπει να τσούζει ε;

A και κάτι τελευταιο μιας και είσαι συμπαθητικό παιδί, διόρθωσε το "μύτοι" μην σε πάρει κανένας χαμπάρι και σε αρχίσει στο δούλεμα. (εκτός βέβαια και αν βγάλεις καμιά στατιστική ότι γράφεται με "οι" οπότε...)

Μπορώ πάντως να σε διαβεβαιώσω πως δε χαζοχαίρομαι με τις στατιστικές. Λύπη μου προκαλούν που επιβεβαιώνουν όσα βιώνω καθημερινά. Άντε με το καλό να έλθεις στο Ελλάντα να τα θυμηθείς και καλύτερα.

Δημοσ.
Ρε Fan...άμα δε σε χωράει η συζήτηση' date=' δε σε εξαναγκάζει κανείς να συμμετέχεις. Σα θιγμένη Λουκά αντιδράς, που μόλις της ανακοίνωσαν πως νίκησαν οι Lordi. Άσε τους υπόλοιπους στην τελική να καταθέσουν τις σωστές ή λάθος απόψεις τους, χωρίς να χρειάζεται να ανεχθούν τα "έλεος" και την ανούσια συμμετοχή σου.

[/quote']

Μπράβο μωρέ,να μου το θυμίζεις που και που όταν ξεχνάω κανά τόνο (αλλά όσους τόνους και να ξεχασώ το "μύτοι" :) δεν μπορεί να συμψηφιστεί). Ας μην αρχίσω να κοιτάω και εγώ τους τόνους που σου ξεφεύγουν κατά λάθος.

Χαχαχαχα έμαθες και τους Lordi; Να σου θυμήσω λίγο ότι η Ελλάδα έδωσε 12αρι για τους Φιλανδούς οπότε πρέπει να είσαι εναντίον τους και όχι υπερ τους. Αφού ως γνωστών ότι κάνει το Ελλάντα είναι κακό.

Καλά είδαμε και τη δικιά σου συμμέτοχη. Όλο ουσία. χαχαχαχααχχαχααχα

Αντε βρες και κάτι άλλο να πεις εκτός από το να προσπαθείς να αποδείξεις (το αυτονόητο για σένα) ότι το Ελλάντα είναι η χειρότερη χώρα σε όλους τους τομείς στην Ευρώπη. Αλλά είπαμε ότι κάτι σε έχει πληγώσει.... (ή μήπως το ζηλεύουμε αυτό που κράζουμε και ρεζιλεύουμε.

Δημοσ.

Θα απαντούσα, αλλά αφενός βαριέμαι να διορθώνω και τα υπόλοιπα γραμματικά/συντακτικά σου λάθη, αφετέρου έχεις καταντήσει ανέκδοτο και δεν έχω πλέον διάθεση να μιλήσω σοβαρά. Να ομολογήσω λοιπόν σε όλη την Insomnia κοινωνία πως φθονώ τα σούργελα της βλαχομπαρόκ αισθητικής που μας περιβάλλουν και δεν επιθυμώ διακαώς να λάμψει το όμορφο πρόσωπο της Ελλάδας, που δεν είναι μόνο το σουβλάκι, το τσαρούχι, το Πόρτο Κατσίκι κι η Μύκονος.

Μιλάμε για τρισάθλιο μισέλληνα...πως αλλιώς να χαρακτηρίσεις αυτόν που δεν κλείνει τα μάτια απέναντι στη βρωμιά που συναντά.

Δημοσ.

χαλαρωστε ρε παιδια, μπορειται παντα λυσεται της διαφορες με τον παραδοσιακο αντρικο τροπο. πλακα κανω μην με αποπαρεται!!!!

ΥΓ: δεν τα παω καλα με τους τονους και οχι μονο.....

Δημοσ.
Θα απαντούσα' date=' αλλά αφενός βαριέμαι να διορθώνω και τα υπόλοιπα γραμματικά/συντακτικά σου λάθη, αφετέρου έχεις καταντήσει ανέκδοτο και δεν έχω πλέον διάθεση να μιλήσω σοβαρά. Να ομολογήσω λοιπόν σε όλη την Insomnia κοινωνία πως φθονώ τα σούργελα της βλαχομπαρόκ αισθητικής που μας περιβάλλουν και δεν επιθυμώ διακαώς να λάμψει το όμορφο πρόσωπο της Ελλάδας, που δεν είναι μόνο το σουβλάκι, το τσαρούχι, το Πόρτο Κατσίκι κι η Μύκονος.

Μιλάμε για τρισάθλιο μισέλληνα...πως αλλιώς να χαρακτηρίσεις αυτόν που δεν κλείνει τα μάτια απέναντι στη βρωμιά που συναντά.[/quote']

Ώπα ρε μισέλληνα μη σφίγγεσε θα κλάσεις. Δηλαδή ποιά είναι τα δικά σου ιδεώδή; Για πες μας και μας να καταλάβουμε. Έχεις πάρει αμπάριζα ότιδήποτε γίνετε στην Ελλάδα και θεωρείς ότι είμαστε οι τελευταίοι στην Ευρώπη, στον κόσμο, στο σύμπαν και δεν ξέρω εγώ τι.

Αυτό δείχνει τόσο πόσο χαρούμενος είσαι και στην προσωπική σου ζωή και προσπαθείς να το μεταφέρεις και στους άλλους.

Καλά το ποίος έχει γίνει ανέκδοτο φαίνετε!

Κάθε φορά που κάποιος γράφει κάτι που δεν σου αρέσει πετάγεσε σαν πορδή, κάνεις σαν προδομένη γκόμενα και μυξοκλαίγεσε.:D

Eιλικρινά πιστεύω ότι δεν αξίζει να ασχολούμαστε άλλο με άτομα του είδος σου. Καλύτερα να τα αφήνουμε να ζούνε στον ονειρικό τους κόσμο και ας μην ξυπνήσουν ποτέ.

Δημοσ.
Ώπα ρε μισέλληνα μη σφίγγεσε θα κλάσεις.

Θα βόλευε αν είχα σε αντιπαράθεση και στο ύψος των οπισθίων τη μούρη σου. Η επιχειρηματολογία σου ούτως ή άλλως χαλαρώνει το παχύ μου έντερο, οπότε εικάζω πως για το ζητούμενο μια photo σου θα ήταν ό,τι πρέπει.

ΥΓ: δεν τα παω καλα με τους τονους και οχι μονο.....

Μη σε ανησυχεί καθόλου. Αποδέκτες της χλεύης γίνονται μονάχα εκείνοι που την απαιτούν, παραδίδοντας ευτελή εξυπνακισμό, όταν κάνουν οι ίδιοι γλωσσικά εγκλήματα. Η ρημαδοπαροιμία με το σχοινί και τον κρεμασμένο προφανώς και δε λέει τίποτα στον καλό μας κάτοικο Ιταλίας.

Δημοσ.

Εάν αυτά που γράφεις τα προφέρεις κιολας μπορώ πολύ ευκολα να καταλάβω το πόσο "μυρωδική" θα είναι η αναπνοή σου (σίγουρα πιο μυρωδική από το παχύ σου έντερο).

Αλήθεια γιατί δεν μας λές γιατί είσαι τόσο οργισμένος και κάνεις σαν συμπαθές μογγολάκι που του πήραν το παγωτό από το χέρι; Κάθε φορά που σου γράφει κάποιος κάτι πάς από πίσω και βγάζεις τα ψυχολογικά σου.

Έλα συνέχισε, μας κάνεις να γελάμε.

Δημοσ.

α ρε ελληνες ουτε συζητηση δε μπορουμε να κανουμε!!

αντε να κλειδωθει το τοπικ να τελειωνουμε! να μεινουμε ολοι ευχαριστημενοι!

Δημοσ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ Insomnia ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΣΩ (p.m)

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΠΗΧΤΕΣ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΤΟΥ Insomnia.

ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΕΜΟΥ Ο Blueviper ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΟΝΟ ΜΠΗΧΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΠΕΣΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.

Δημοσ.

ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ.

Δημοσ.

Αποτελεί και δική μου αξίωση...να τιμωρηθούμε άπαντες οι εμπλεκόμενοι στο βαθμό που παραβήκαμε τους κανόνες του forum. Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Δημοσ.

Λυπάμαι αλλα ζητησα απο τους αρμοδίους του συγκεκριμένου φορουμ την απομακρύνση των χρήστων που παραβίασαν το πνέυμα αυτης της συζήτησης μετατρέποντας την σε προσωπική αντιπαράθεση.

λυπάμαι πολυ κύριοι ειναι Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ που αναγκάζομαι να ζητήσω απομάκρυνση χρήστη απο το φορουμ.

Δημοσ.

ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΕΜΟΥ Ο Blueviper ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΟΝΟ ΜΠΗΧΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΠΕΣΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ.

Τα επιχειρήματα που χρησιμοποίησε ο blueviper ποιά είναι και εγώ δεν τα βλέπω;

Εγώ έλεγα την άποψη μου σε άλλο χρήστη και αυτός πετάχτηκε χωρίς να έχω αναφερθεί προσωπικά σε αυτόν και άρχισε να τις προσωπικές επιθέσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...