Προς το περιεχόμενο

ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ!

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαν να λέμε αφού δεν υπάρχει σχετική μαρτυρία απο κάνεναν απλώς βασίζεσαι σε κάποιο κληρονομικό χάρισμα και βγάζεις και ποσοστό;

Είδες πουθενά να λέω ότι το στρατιωτικό δεν ενδέχεται να δημιουργήσει πρόβλημα σε πολλά παιδιά;

Όσον αφορά το θέμα της επαγγελματικής αποκατάστασηςμην κρίνεις απο σένα φίλτατε. Πολλά παιδιά δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και καλώς ή κακώς (άλλη ιστορία για άλλο τόπικ) βλέπουν το δημόσιο ως μια διέξοδο.

Όσον αφορά το τρελόχαρτο και τον ιδιωτικό τομέα δοκίμασε να πας να δουλέψεις πχ σε τράπεζα με Ι4 ψυχολογικό. Ακόμα και μετά το νόμο του Δαφέρμου σε τέτοιες περιπτώσεις ο νομοθέτης επιτρέπει την δημοσιοποίση της ικανότητάς σου. (εκτός και αν κάτι άλλαξε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Σκύλο ξέρεις κάτι παραπάνω?). Και σου ξαναλέω δεν είναι επιχείρημα το δε γουστάρω να πάω να δουλέψω εκεί. Η αδικία έγκειται στο ότι εσένα, απαξ και δεν είσαι Ι1 Ι2 δε σε αφήνει να πας και τα άλλα τα αιδοία απολαμβάνουν αξιώματα.

Πέραν των δημοκρατικών και αντιεθνικών παπαριών εγώ προσωπικά νοιώθω αδικημένος. Υπάρχουν πολλά παιδιά που πραγματικά δε θα έπρεπε να πάνε στρατό, αλλά τα οποία δεν τα πιάνουν τα κριτήρια απαλλαγών και άλλα τσουτσέκια που τα έχουν όλα γειωμένα βολεύονται. Ε γαμώ την πουτάνα μου. Δεν είναι θέμα στρατοκαυλίασης ή μη. Είναι θέμα ηθικής τάξεως.

• Απαντ. 229
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σαν να λέμε αφού δεν υπάρχει σχετική μαρτυρία απο κάνεναν απλώς βασίζεσαι σε κάποιο κληρονομικό χάρισμα και βγάζεις και ποσοστό;

Για πες μου εσυ το ποσοστό....

Και μετά πές μου και πόσοι προσπαθούν να βρούν βύσμα πριν καταταχτούν...

Και πόσοι ρουσφετιάζουν γλύφωντας κατουρημένες ποδιές.

Είδες πουθενά να λέω ότι το στρατιωτικό δεν ενδέχεται να δημιουργήσει πρόβλημα σε πολλά παιδιά;

Οχι. Δεν είπα όμως οτι το λες εσυ :)

Όσον αφορά το θέμα της επαγγελματικής αποκατάστασηςμην κρίνεις απο σένα φίλτατε. Πολλά παιδιά δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και καλώς ή κακώς (άλλη ιστορία για άλλο τόπικ) βλέπουν το δημόσιο ως μια διέξοδο.

Προσωπικά χέστηκα.

Αν δεν έχει διέξοδο να βάλει τον κώλο του κάτω όπως έκανα και εγώ και όσοι άλλοι κατάλαβαν απο νωρίς οτι δεν έχουν διέξοδο.

Και στο κάτω κάτω' date=' ας πάει στο δημόσιο να τα ξύνει όλη μερα. Εγώ γιατι να τον πληρώνω; Του τα χρωστούσα; Με ρώτησε πώς έφτασα μέχρι εδώ;

Όσον αφορά το τρελόχαρτο και τον ιδιωτικό τομέα δοκίμασε να πας να δουλέψεις πχ σε τράπεζα με Ι4 ψυχολογικό. Ακόμα και μετά το νόμο του Δαφέρμου σε τέτοιες περιπτώσεις ο νομοθέτης επιτρέπει την δημοσιοποίση της ικανότητάς σου. (εκτός και αν κάτι άλλαξε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Σκύλο ξέρεις κάτι παραπάνω?).

Μιλάμε για μεμονωμένες περιπτώσεις ανθρώπων που ήξεραν τι θα κάνουν στην ζωή τους λίγο πολύ. Έχω γνωστό με διδακτορικό στην κοινωνιολογία (2 νομίζω), και 6άγλωσσο. Χέστηκε για τράπεζες και τα ρέστα. Πήρε το Ι5 του, κάνει μεταφράσεις και έχει χεσμένες τράπεζες κτλ. Αν απο την άλλη είσαι απόφοιτος γυμνασίου τότε άρχισε να ψάχνεις για βύσμα (ως γνωστόν, αυτοί που γλύφουν κώλους για 5 μερες άδεια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ).

Και σου ξαναλέω δεν είναι επιχείρημα το δε γουστάρω να πάω να δουλέψω εκεί. Η αδικία έγκειται στο ότι εσένα, απαξ και δεν είσαι Ι1 Ι2 δε σε αφήνει να πας και τα άλλα τα αιδοία απολαμβάνουν αξιώματα.

Κάθε δουλειά με τις απαιτήσεις της. Και εγώ δεν μπορώ να γίνω πιλότος F16 γιατι είμαι χοντρός και μύωπας. Δεν το ανάγω σε κοινωνικό ρατσισμό.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι όσο λιγότερη αξιοκρατία υπάρχει σε μια κοινωνία τόσο περισσότερο κυριαρχεί η καφρίλα έναντι του πολιτισμού, διότι γνωρίζοντας πχ εγώ ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη, το παιδί του λεφτά θα αγοράσει το πτυχίο, το παιδί του καθηγητή πανεπιστημίου έχει καβατζώσει μέχρι τα δισέγγονα του τη θέση εκεί, το παιδί του βουλευτή γίνεται βουλευτής, κοκ, θα προσπαθησω κι εγώ (τρόπος του λέγειν) τουλάχιστον για το παιδί μου να χρησιμοποιήσω ότι πλάγια μέσα είναι δυνατόν για να το βολέψω κάπως.

Αυτό όμως δεν είναι πολιτισμένη κατάσταση, είναι ζούγκλα....

Δημοσ.
Προσωπικά χέστηκα.

Αν δεν έχει διέξοδο να βάλει τον κώλο του κάτω όπως έκανα και εγώ και όσοι άλλοι κατάλαβαν απο νωρίς οτι δεν έχουν διέξοδο.

Πριν μίλησες για οικονομικό πρόβλημα κτλ κτλ κτλ. Φαντάζομαι αντιλαμβάνεσαι ότι άλλα παιδιά δεν είχαν γενικότερα τις ευκαιρίες που είχα εγώ και εσύ

Μιλάμε για μεμονωμένες περιπτώσεις ανθρώπων που ήξεραν τι θα κάνουν στην ζωή τους λίγο πολύ.

Όχι δα. Δε θα μιλήσουμε για μεμονωμένες περιπτώσεις αλλά για το σύνολο. Η πλειοψηφία δεν είναι ούτε κάτοχος 6 πτυχίων γλώσσας ούτε έχει στην κατοχή της διδακτορικό (αν και πολύ θα ήθελα να έχει δικτατορικό :razz:). Εκτός αν και εσύ έχεις ασπαστεί το δόγμα "μοντέρνου" στην εποχή μας πολιτικού χώρου "στους αγώνες παρέα, στη μάσα χωριστά"

ως γνωστόν, αυτοί που γλύφουν κώλους για 5 μερες άδεια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ

by definition αυτοί είναι γλύφτες.

edit

Για πες μου εσυ το ποσοστό....

Και μετά πές μου και πόσοι προσπαθούν να βρούν βύσμα πριν καταταχτούν...

Και πόσοι ρουσφετιάζουν γλύφωντας κατουρημένες ποδιές.

Αντιθέτως με σένα προτιμώ να μην κάνω αβάσιμες εκτιμήσεις

Δημοσ.

σαν να λέμε η απάντηση σε τέτοια φαινόμενα είναι:

-Μπορούν και τα κάνουν;

-Ναι!

-Μαγκιά τους.

Fine by me

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γιατί φίλε LL το σημερινό νεοελληνικό μοντέλο δεν διαφέρει σε πολλούς τομείς από τους "απολίτιστους" Τούρκους, ενώ η διαφθορά μόνο με Κολομβία μπορεί να συγκριθεί, ο Βαϊτσης που είναι και υπήκοος θα γνωρίζει καλύτερα.

Ρίξε μια ματιά γύρω και θα καταλάβεις: τσιφτετέλια στα τραπέζια, μουστάκες, σούβλισμα αρνιών, σούβλισμα αδέσποτων, βρωμιά, μαγκιά και κλανιά. Σε τι μοιάζει αυτό με πολιτισμένη χώρα; Σε τι ακριβώς διαφέρει από την Τουρκία;

Η παιδεία έχει περάσει στα χέρια του Μικρούτσικου, των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας και του big brother. Η ηλιθιότητα πάει σύννεφο, παρά του ότι τα σημερινά παιδιά έχουν ένα σωρό πτυχία, ποτέ μα ποτέ δεν ήταν τόσο ηλίθια. Η μόνη σχέση που έχουμε με τους αρχαίους Έλληνες, είναι ότι είμαστε η ντροπή των Ελλήνων. Αυτό το "αρχαίοι Έλληνες" και το "Αρχαίο έθνος", έχει γίνει πια πιπίλα. Αλλά φαντάζομαι ο Ιούλιος Καίσαρας δεν ήθελε να γίνει αυτοκράτορας πριν πιάσει και ο ίδιος το ξίφος.

Δημοσ.
...στο επόμενο meeting φέρε και το μαχαίρι σου μαζί :razz:

Γιατί;Για να κόψω το χέρι μου;:confused:

Δεν τάμαθες καλά.Με κονσερβοκούτια οι κομμουνιστές έκοβαν τους λαιμούς των αντιπάλων τους:mrgreen:

Δημοσ.

Ως "κατοχος" Ι5 (συναισθηματικο χεχε) θα ηθελα να καταθεσω τα εξης:

Δυστυχως, αυτο που δεν αντιλαμβανεται καποιος που πηγε φανταρος, ειναι οτι μπορει να υπαρχουν και αλλοι λογοι περα απο το βολεμα που αρνουνται πολλοι να πανε.

Ο μκρουτσικος (ασχετα αν δεν τον παω 1 σαν καλλιτεχνη) μαλλον θα κατεστρεφε οτι ειχε φτιαξει πηγαινοντας στρατο. Ειτε καριερα, ειτε δημιουργια κτλ. Ειδικα στους μουσικους, το να λειψεις 1-2 χρονια απο τα δρωμενα ισοδυναμει με αποκλεισμο και μετα ψαχνεις για δουλεια στα γαβγαδικα (γι'αυτο σπουδαζες 15 χρονια πιανο?)

Μπορει καποιον να μην τον ενδιαφερει το ιδεολογικο θεμα? Αναρωτιεμαι αν ολοι αυτοι που αναθεματιζουν συνορα και εθνη, αν στοχαστηκαν ποτε το δικο τους μεριδιο στην "καφριλα" πηγαινοντας φανταροι. Και δυστυχως, δεν χρειαζεται να πας στρατο για να καταλαβεις τι εστι στρατος.

Οσο για τον Τσοχατζοπουλο, πιστευω οτι αυτος επρεπε να παει γιατι θα γινοταν καλυτερος κοινωνικα. Το τι ειναι τωρα φαινεται στο λογο του.

Δημοσ.
Δυστυχως, αυτο που δεν αντιλαμβανεται καποιος που πηγε φανταρος, ειναι οτι μπορει να υπαρχουν και αλλοι λογοι περα απο το βολεμα που αρνουνται πολλοι να πανε.

Ομολογώ ότι δε σε καταλαβαίνω. Βρες μου έναν (νορμαλ, μη μου τη βγεις και εσύ σαν τον bandito και μου αναφέρεις κανα Νανόπουλο) που η θητεία να μην αποτελεί τροχοπέδη στη σταδιοδρομία του ή που έστω να μπορεί να βάλει σε ένα βιογραφικό της προκοπής το "στρατιωτική θητεία" ως προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία.

Δημοσ.
Ομολογώ ότι δε σε καταλαβαίνω. Βρες μου έναν (νορμαλ, μη μου τη βγεις και εσύ σαν τον bandito και μου αναφέρεις κανα Νανόπουλο) που η θητεία να μην αποτελεί τροχοπέδη στη σταδιοδρομία του ή που έστω να μπορεί να βάλει σε ένα βιογραφικό της προκοπής το "στρατιωτική θητεία" ως προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία.

Ειπα τιποτα διαφορετικο? Αυτο που λεω ειναι οτι το να μην πας φανταρος, δεν σημαινει απαραιτητα βολεμα...

Δημοσ.

αντιρρησίας συνείδησης ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!

παιδια ΠΡΟΣΟΧΗ η δημοκρατια αυτης της χωρας δεν σηκωνει τετοια πραγματα ποσο μαλλον η κοινωνια αυτης της χωρας.

οσοι για πολιτικους,ιδεολογικους,θρησκευτικους λογους δεν γουσταρουν να γινουν πιονια ας δηλωσουν Ι5 με παθητικο προς θεου οχι αντιρρησίας συνείδησης!

ο αντιρρησίας συνείδησης διωκεται σε κρατικο-δημοσιο-ιδιωτικο-κοινωνικο τομεα λογω...δημιοκρατιας.

λιγα λογια περι ΜΥΘΩΝ(γυρω απο το Ι5)

-με Ι5 λογω του νομου περι προστασιας προσωπικων δεδομενων δεν φαινεται ΠΟΥΘΕΝΑ με πιο τροπο τελειωσες το στρατο παρα μονο αν τον τελειωσες!

και επισης πλεον ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ακομη και ιδιωτης να σε ρωτησει πως τελειωσες το στρατο.

-Στο δημοσιο εχεις κανονικα δικαιωμα εργασιας οπως και ο Ι1,Ι2κτλ κανενας απολυτως διαχωρισμος.

-Στον ιδιωτικο τομεα ακομη και αν πεσεις σε ελληναρα η σε στρατογκαυλο,παλι δεν υπαρχει προβλημα γιατι επισης απογορευεται να σε ρωτησει τι Ι ησουν στο στρατο.

αν τους κανεις για την δουλεια τους νοιαζει ΜΟΝΟ

για περισσοτερες πληροφοριες στειλτε pm οσοι ενδιαφερονται.

σε μια τοσο δημοκρατικη κοινωνια καλυτερα οπως καταλαβαινετε καλυτερα να μας πουνε κοτες οι μαγκες-στρατογκαυλοι-δημοκρατες που τοσο γουσταρουν το στρατο.

*αληθεια οποιος τον γουσταρει τοσο πολυ και νοσταλγησε το στρατο να επικοινωνισει μαζι μου να κανει και την δικη μου θητεια:shock::shock::shock::shock:

Δημοσ.

Όσον αφορά το τρελόχαρτο και τον ιδιωτικό τομέα δοκίμασε να πας να δουλέψεις πχ σε τράπεζα με Ι4 ψυχολογικό. Ακόμα και μετά το νόμο του Δαφέρμου σε τέτοιες περιπτώσεις ο νομοθέτης επιτρέπει την δημοσιοποίση της ικανότητάς σου

ΛΑΘΟΣ,αν δηλωσεις πχ με Ι5 αγοραφοβια(χιλιοδοκιμασμενο πιανει σιγουρα) κανεις ΟΥΤΕ ο θεος πλεον δεν εχει δικαιωμα και δεν μπορει να το δει/μαθει.

μιλουσα προσφατα με νομικο

Ας μιλησει και o paredwse

φιλε ll_neo χωρις παρεξηγηση αλλα δεν το κατεχεις καλα ο Ι4 υπηρετει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ τη θητεια του δεν υπαγοντε στο Ι4 τα ψυχικα-ψυχολογικα νοσημτα.

απλα ο Ι4 δεν παιρνει οπλο λογο καποιας αλλης και ΟΧΙ ψυχικης/ψυχολογικης ανικανοτητας

παντα φιλικα και η διορθωση μονο και μονο για να μην τρομαζουν το κοσμο οι ανακριβειες που λεγοντε

Δημοσ.

Δεν υπάρχει παρεξήγηση. Δεν αναφερόμουν σε απαλλαγή θητείας στο θέμα του Ι4 αλλά στο γεγονός ότι αν κάποιος κουβαλάει ούτε καν Ι5 αλλά Ι4 (ψυχολογικό ή σωματικό) αυτομάτως αποκλείεται πχ απο τα σώματα ασφαλείας, ακόμα και απο τις εξειδικευμένες υπηρεσίες, όπως Διεύθυνση Πληροφορικής, Οικονομικό κτλ κτλ κτλ (και αν θες ψάχτο, δυστυχώς δεν έχω χρόνο να ψάξω για προκυρήξεις).

Απο κει και πέρα Ι4 ψυχολογικό σαφώς και υπάρχει. Είχαμε στη μονάδα μου.

Δημοσ.
Απο κει και πέρα Ι4 ψυχολογικό σαφώς και υπάρχει. Είχαμε στη μονάδα μου.

ναι οντως υπαρχει.ομως δεν θεωρειτε απαλλαγη αυτο θελω να πω,οτι η θητεια γινεται κανονικα με (12μηνο).

Ι4 ειναι τα πολυ απλα προβληματα,που απλα δεν εχεις οπλο και οπως λες αποκλειεσαι απο καποιες θεσεις σαν τις παραπανω.

σε αυτα παω πασο:) :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...