Προς το περιεχόμενο

το αγαπημένο σας χρώμα

paintbox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πιθανόν να έχει ήδη γίνει συζήτηση για κάτι παρόμοιο :) πάντως έκανα μια άλφα προσπάθεια να βρω κάτι και δεν βρήκα :) ελπίζω να μην με βρίσετε :ΡΡ μιας και ειμαι άγνωστος στο μπλα μπλα :)) λεπόν...

ποιό είναι το αγαπημένο σας χρώμα, και γιατί;

εμένα παλιά το αγαπημένο μου χρώμα ήταν το πράσινο, δεν ξέρω γιατί - από παιδί το θυμάμαι - και εμείς δεν είχαμε παναθηναϊκό και ολυμπιακό οπότε δεν εχει καμμία σχέση με αυτό. ισως επειδή μου άρεσε πολύ η πρασινάδα, ή επειδή συνήθισα το πολύ πράσινο κρεμμύδι, άνιθο και μαϊντανό στην σαλάτα :) αλλά πριν απο λίγο, κοιτόντας γύρω γύρω στον ουρανό, ήρθα στο συμπέρασμα πως αυτή την στιγμή το αγαπημένο μου χρώμα είναι το βαθύ μπλέ που περνάει σε θαλασσί γαλάζιο - δεν ξέρω πως να το περιγράψω ακριβώς - το μπλέ στο οποίο ντύνεται ο ουρανός οταν πάει να σκωτινιάσει, αλλά δεν είναι τελείως σκωτάδι ακόμα, και μπορείς να διακρίνεις τα βουνά - εκείνη την ώρα άμα κοιτάξεις προς την δύση, θα δεις τον ουρανό να έχει ακριβώς αυτό το χρώμα - το βαθύ μπλέ που ανοίγει στο μέρος οπου κατασκήνωσε για να κοιμηθεί το ηλιαράκι :) και το φαντάζομαι ακόμα και τώρα αυτό το χρώμα, και μου φαίνεται τέλειο... γενικά μου αρέσουν ψυχρά χρώματα.. αλλά ισως και όχι, ισως να μ'αρέσουν όλα τα χρώματα επειδή μ'αρέσει η ποικιλία.. εσάς;

ας μιλήσουμε για τα χρώματα :) αν θέτε, βέβαια ;)

χμ.. και τωρα εμαθα πως ο καλυτερος παιδικός μου φίλος εγινε και αυτός πατέρας. περνάει ο χρόνος.. :) χμμμμμ...

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το κοκκινο και το μπλε...

το κοκκινο το ειχα απο μικρος με αφορμη το οτι ειμαι γαυρος...το μπλε μου αρεσει πολυ αλλα δεν ξερω γιατι....:):)

Δημοσ.

1. ΜΑΥΡΟ

2. Κοκκινο

3. Ασημι (γκρι)

4. μπλε

μαυρα και ασημι ειναι ολα τα ηλεκτρονικα αντικειμενα που εχω.

μαυρο και κοκκινο σε οτιδηποτε σχεδιο-ζωγραφικης εχω κανει.

μπλε ειναι οι λαμπες νεον και το black light που εχω.

γενικα το μαυρο υπαρχει παντου στο σπιτι μου:

τηλεοραση, κινητο, οθονη, κουτι, στεροφωνικο, ηχεια, γραφει, καρεκλα, ακουστικα και αλλα πολλααααα!

Δημοσ.

Το πορτοκαλί. Δεν ξέρω γιατί, αλλά όταν βλέπω πορτοκαλί γεμίζω με μία αισιοδοξία άλλο πράγμα. Επίσης, το αγαπημένο μου φρούτο είναι (ποιο άλλο; ) το πορτοκάλι φυσικά. Τρελένομαι να φοράω πορτοκαλί μπλούζες (έχω καμιά 10αριά σε διάφορα σχέδια).

Δημοσ.

Α, εσυ ησουνα χθες στην Καμαρα με το πορτοκαλι μπλουζακι, πορτοκαλι παντελονι, πορτοκαλι παπουτσια? (και καλτσες?)

Πλακα οκ? Καλοπροαιρετη

Δημοσ.
Α' date=' εσυ ησουνα χθες στην Καμαρα με το πορτοκαλι μπλουζακι, πορτοκαλι παντελονι, πορτοκαλι παπουτσια? (και καλτσες?)

Πλακα οκ? Καλοπροαιρετη[/quote']

Όχι, εγώ φοράω και πορτοκαλί καπέλο. :mrgreen:

Χαλάρωσε, μην φοβάσαι, δεν δαγκώνω!Όχι ακόμη!:twisted:

Δημοσ.

Ζω και αρέσκομαι πάντα σε μαύρο φόντο….

Είμαι αισιόδοξος, δεν τα βλέπω όλα μαύρα!:mrgreen:

Και μου αρέσουν σε άλλους (από ρούχα, μέχρι αντικείμενα) το μπορντό, μωβ, λάδι......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...