Προς το περιεχόμενο

Homeworld 3

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To καημένο το Homeworld 2,δεν μπόρεσα να το παίξω πάνω από 1 ώρα.

Απίστευτα γραφικά, ωραία υπόθεση, κινηματογραφική παρουσίαση, αλλά ξέχασαν δυό-τρία "μικρά"σημεία:

-Να κάνουν ένα πιο απλό Interface

-Να ενσωματώσουν λιγότερη ελευθερία στην παραγωγή των διαστημοπλοίων

-Να το κάνουν πιο απλό γενικά.

Ελπίζω στο 3 να βάλουν μυαλό.

Δημοσ.
To καημένο το Homeworld 2' date='δεν μπόρεσα να το παίξω πάνω από 1 ώρα.

Απίστευτα γραφικά, ωραία υπόθεση, κινηματογραφική παρουσίαση, αλλά ξέχασαν δυό-τρία "μικρά"σημεία:

-Να κάνουν ένα πιο απλό Interface

-Να ενσωματώσουν λιγότερη ελευθερία στην παραγωγή των διαστημοπλοίων

-Να το κάνουν πιο απλό γενικά.

Ελπίζω στο 3 να βάλουν μυαλό.[/quote']

o xirismos einai to oti poio aplo gia 3d navigation.meta apo 2-3 h game to pas sfera.Apo story einai theiko kai san kanena allo RTS

• Moderators
Δημοσ.

Εμένα πάντως ήταν η πρώτη φορά που με φόβισε AI σε RTS με τέτοιο τρόπο, στην 3η (ή 4η?) αποστολή, που εγώ είχα καθίσει πίσω και ξαφνικά στην άκρη του radar εμφανίζεται ένα τείχος που έρχεται κατά πάνω μου. :P

Δημοσ.
Ε ναι ρε παιδιά, ήταν σαδιστικά δύσκολο. Δε λέω, μπορεί κάποιος να την βρίσκει έτσι, αλλά εγώ δεν..

βρηκες την καταλληλη φραση...

σαδιστικα δυσκολο..

αν και ειχε φοβερο στορι/γραφικα και κατα τη γνωμη μου καλο χειρισμο (μετα απο 1-2 πιστες ηταν οκ), δεν παιζοταν απο κοινους θνητους λογω δυσκολιας :(

Δημοσ.

To problhma me to homeworld htan h kakh leitourgeia tou systhmatos auto-difficulty pou eixe. Ypologize posa units 8a antimetopiseis sthn epomenh pista analoga me ta posa units/resources teleiwnes thn prohgoumenh.

kalo 8a peite alla...

to problhma omws edw einai oti to paixnidi koitaze basika ta resources pou eixes kai oxi toso ta ships. Etsi an eixes ena swro resources (eykolo mias kai sto telos ka8e apostolhs ta mazeues ola) kai liga ships sthn epomenh pista ta pragmata ginotan poly dyskola giati akomh kai me arketa lefta den prolabaines na ftiaxeis ola ta ships pou sou xreiazotan gia na antimetwpiseis to cpu .

Δημοσ.

Ελπιζω να το προβλεψουν αυτο στην επομενη εκδοση..

αν και ψηνομαι να ξαναδοκιμασω με το 2, απο περιεργεια πως τελειωνει το στορι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...