Προς το περιεχόμενο

Βασικοί μισθοί Τεχνικών Η/Υ

ΜΑΝΩΛΗΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερει κανεις που μπορω να βρω στο internet πινακες με τους μισθους των Τεχνικών Η/Υ αναλογα με τα χρονια προυπηρεσιας , πτυχία και αλλα σχετικά?Ψαχνω εδω και ωρα να βρω το site της Επιθεωρησης εργασίας αλλά τιποτα

Δημοσ.

Ισως θα πρεπει να καλεσεις την επιθεωρηση εργασιας για να σου πουν. Καιεγω που το εχω ψαξει δεν εχω βρει τιποτα. Αλλα και να βρεις τι θα καταλαβεις ολοι δινουν το βασικο του.... μεταναστη. Δε πα να εχεις και 10 πτυχια και αλλα τοσα χρονια προυπηρεσια τα ιδια δινουν. Εγω να σκεφτεις και πτυχιο πανεπιστημιου εχω και δυο χρονια προυπηρεσια και παιρνω 670 ευρω καθαρα. 60 ευρω δηλαδη περισοτερα πανω απο ενα ανειδικευτο εργατη η ενα μεταναστη. Τοσο αξιζουν οι γνωσεις και η εμπειρια...

Δημοσ.

Πηγε και ρωτησε ενα φιλαρακι σημερα στην Επιθεωρηση.Αυτος εχει 2,5 χρονια προυπηρεσια , πιστοποιηση απο ΙΕΚ , και Lower.Αν προσθεσεις και το επιδομα επικυνδυνοτητας εργασιας φτανεις κοντα στα 830 μικτα.

Εγω αυτη τη στιγμη παιρνω 800 καθαρα , αρα καλα ειμαι.Απλα ηθελα να το ψαξω απο περιεργεια πιο πολυ.Ειναι στην κριση του εργοδοτη πιστευω ποσα θα σου δινει.Εχω ακουσει για τεχνικους που ειχαν 10 χρονια προυπηρεσια και πηγαν σε αλλο καταστημα και τους δινουν 500 η 550 ευρω.Δεν λεω εταιρειες , αλλωστε αρκετοι εχουν ακουσει παρομοια περιστατικα

Δημοσ.

Ναι ειναι αστα να πανε. Και εγω που ψαχνω αυτο το καιρο μου κανουν ολο προσφορες με το βασικο μισθο και τραβαω τα μαλια μου. Μου δινουν λιγοτερα απο οτι παιρνω ηδη!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...