Luxx Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Μπορει καποιος να μου πει με ποια σειρα θα δοθουν; ισως καποιος που εδωσε περυσι να ξερει να μας πει;
paschalia Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Με το συμπαθειο κιολας , αλλα με μπαμπα αστυνομο ( καπου το ειχε παρει το ματι μου ) κ ρωτας στο νετ να σου πουν πληροφοριες ? Τις μισες ερωτησεις απ'οτι εδω να εκανες στους φιλους του κ στον ιδιο κ θα ηταν τρισευτυχισμενοι την στιγμη που θα τους ελεγες '' νταξει , καλυφθηκα'' .
Luxx Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 λολ. μπορει να ειναι στυνομικος, αλλα δεν ξερει να μου απαντησει. μου ειπε για τα αγωνισματα και τα ορια, αλλα την σειρα δεν την ξερει. για αυτο και ρωταω. ειπαμε δεν βαριεμαι και τοσο!!
Highlander Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 ...αλλα με μπαμπα αστυνομο.... Μήπως μπορεί να μου σβήσει μία κλήση ;;; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Αυτό πάει εδώ
Luxx Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 δεν γινονται τετοια πραματα. εκτος και αν απευθυνθεις σε κανεναν αξιωματικο ή ταξιαρχο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.