nikos_thes Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Παιδιά ήθελα κάποιος να μου πει τι χρειάζεται για να αποκτήσω φοιτητικό Internet (είμαι φοιτητής), ποια η διαδικασια που πρέπει να ακολουθήσω και ποια η τελική επιβάρυνσή μου (πάγια σύνδεσης,πρόσβαση στον ISP provider κτλ.)? Ευχαρίστω πολύ!!
Dklearhos Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Κανε μια αναζητηση στο insomnia πρωτα... Για την ακριβεια δες εδω http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=109258 Επισης η official σελιδα για το φοιτητικο internet ειανι αυτη http://www.diodos.edu.gr
HaPagan Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Από ότι ξέρω και αναφέρει αναλυτικά στην ιστοσελίδα της ΔΙΟΔΟΥ, πρέπει να καταθέσεις μια βεβαίωση σπουδών αλλά και κάποια χαρτιά που να αποδεικνύουν ότι η κατοικία σου είναι στην ίδια πόλη με την έδρα της σχολής σου (αν είσαι προπτυχιακός, γιατί για τους μεταπτυχιακούς αυτό δεν ισχύει). Το site είναι αρκετά καλό και παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες! Πιο συγκεκριμένα, απαιτούνται τα παρακάτω έγγραφα: * Βεβαίωση Σπουδών από τη Γραμματεία της Σχολής * Υπεύθυνη δήλωση του φοιτητή για τη διεύθυνση κατοικίας του * Έγγραφο που εκδίδει ο τηλεπικοινωνιακός πάροχος (π.χ. λογαριασμός τελών του ΟΤΕ) από το οποίο αποδεικνύεται η σύνδεση της γραμμής στη διεύθυνση κατοικίας του φοιτητή. * Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας * Υπεύθυνη Δήλωση του κατόχου της γραμμής ότι αποδέχεται την ενεργοποίηση ADSL πρόσβασης (αν η γραμμή δεν είναι στο όνομα του φοιτητή αλλά στο όνομα συγγενή ή εκμισθωτή του) * Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη Αίτηση υπηρεσίας Διοδος512 * Υπογεγραμμένη Εξουσιοδότηση Μεριζόμενης Πρόσβασης προς τον ΟΤΕ
Icecut Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Ανάλογα με την εταιρεία που θέλεις πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις,δε χάνεις και τίποτα.Για παράδειγμα θα σου ζητήσουνε την απόδειξη καταθεσης της αξίας της αγοράς σου αρκετές απο αυτές καθώς και ταυτότητες λογαριασμούς τηλεφώνων αλλα και τα δικαιολογητικά που λένε στο δίοδος!Εγω με άλτεκ τα έστειλα όλα με φαξ σε ένα αριθμό που μου είπανε εκείνοι,ο ΟΤΕ πχ νομίζω οτι πουλάει το πακέτο και απο τα υποκαταστήματα του!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.