tone Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 O ka8enas mporei na pei thn apopsh toy, sebastes oles. Ayto pou exw na soy pw egw einai an me 65e/mhna kai 512/128 static office aoristoy eprepe na eisai eyxaristhmenos. H tellas pou de polygoystarw dinei 39,90/mhna aoristoy 1024/256, me 6e dinei 1 static IP (me 10e dinei 8 static) kai me 0,60/5mb web space. Isws na eisai eyxaristhmenos twra me OTE, gnwmh mou einai oti ayto symbainei epeidh eisai se adeio kentro. Ayta
admin.iekep Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 ela file mou katelixa ston ote kai otenet giati oi peripeteies me tin tellas pou anafereis tin forthnet tin hol tin altecnet den eixan teliomo tora den ksero poios einai ftinos i oxi ego ksero oti to dsl kostizei gia tin tseph mou analytika plirono gia to ADSL Office Static IP 23.68 euro pagio telos grammhs DSL 512/128 + syndromh dsl 512/128 apo tin otenet aoristou xronou 45.10 euro to mina + pagio telos grammhs isdn 18.33 euro synolo diladi to mhna 87.11 euro (174.22 euro to dimino) gia na exo 512/128 isos na epelexa akrivo paroxea grammhs kai syndeshs to thema einai oti exo isyxo to kefali mou. tora an kanoun tis anavathmiseis pou lene kai lete kai leo ta pagia kai oi syndromes na do poso tha pane? giati an einai na exoume 768/1mbit/2mbit kai syndromes ypodeiesteres asto kalytera. euxaristimenos eimai file mou kai fysika einai gnomh mou giati apla emena mou eixe katsei fasi na exo 384/128 pragmatiki taxytita 256/128 telika itan vlavh zhthsa upgrade grammis kai syndeshs se 512/128 kai ola lythikan giati me evalan se adeio kentro se allous mporei na min symvainei auto den amfivallo.
_DiMoN_ Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Εγώ πάλι για 512/128 πληρώνω 21€ τον μήνα συνολικά μαζί με Φ.Π.Α. και είχα δωρεάν modem, ενεργοποιήση.. Οι ταχύτητες πάρα πολύ καλές...
De@th L0rd Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 ok o ote exei 1 efxaristimeno sindromiti kai 5 ekatomiria disarestimenous ΄οχι ρε έχει και τους isp.που ρίχνουν τα προβλήματά τους μπαλάκι στον οτε που είναι καλός κι άγιος κι έτσι τους ξελαφρώνει από την ευθύνη:twisted: :twisted:
xtraktor Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 καλημερα παιδια δεν ηερω κατα ποσο το thread ειναι ακομη active αλλα εχω καποιες πληροφοριες απο ανθρωπους που εργαζονται στον ΟΤΕ και εμαθα πως η εν λογο αναβαθμιση των συνδεσεων χωρις κοστος θα γινει το φθινοπωρο αφου εχει περασει ηδη απο εκετλεστικη επιτροπη..να πω οτι στην αρχη που διαβασα την ειδηση δεν το πιστεθω ουτε εγω..αλα με ενημερωσαν πως αυτο οντως εχει προταθει και οντωςς εχουν κανει σχεδιασμο ετσι ωστε αυτο να γινειο εφγικτο το ερχομενο φθινωπορο! τωρα το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι..να περιμενουμε!! οπως συνιθιζουμε να κανουμε βεβαια με αυτην την υπηρεσια! αυτα για τ ωρα. αν και προσπαθω να μαθω και αλλα
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Εμένα με ρωτήσανε αν θέλω μεγαλύτερη ταχύτητα? Προφανώς, προφανέστατα υπάρχουν υπόγειες και μυστικές οικονομικές συμφωνίες με τους εισαγωγείς μέσων αποθήκευσης(DVD,HD κλπ)προκειμένου να αυξήσουν τις πωλήσεις τους,αφού κάπου θα πρέπει να γράφουμε αυτά που κατεβάζουμε. Αρα πάλι το χέρι στην τσέπη θα βάλουμε εμμέσως,και θα είμαστε και χαρούμενοι κι'όλας. Σας καλώ όλους σε αγωνιστικές α-κινητοποιήσεις.Οι αχυράνθρωποι των ΔΕΚΟ και οι διαπλεκόμενοι εισαγωγείς μαγνητοοπτικών μέσων θέλουν να βάλουν χέρι στις τσέπες του φτωχού(πλήν τίμιου)λαού. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!! Ο φασισμός δεν θα περάσει. :-D
getty Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Απ ότι έχω καταλάβει ΟΛΟΙ πλέον ξέρουν ότι ο ΟΤΕ από Σεπτέμβρη θα διπλασιάσει το bandwidth των γραμμών του. Ο μόνος που δεν το ξέρει είναι ο ΟΤΕ!
xtraktor Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Εμένα με ρωτήσανε αν θέλω μεγαλύτερη ταχύτητα?Προφανώς' date=' προφανέστατα υπάρχουν υπόγειες και μυστικές οικονομικές συμφωνίες με τους εισαγωγείς μέσων αποθήκευσης(DVD,HD κλπ)προκειμένου να αυξήσουν τις πωλήσεις τους,αφού κάπου θα πρέπει να γράφουμε αυτά που κατεβάζουμε. Αρα πάλι το χέρι στην τσέπη θα βάλουμε εμμέσως,και θα είμαστε και χαρούμενοι κι'όλας. [b']Σας καλώ όλους σε αγωνιστικές α-κινητοποιήσεις.Οι αχυράνθρωποι των ΔΕΚΟ και οι διαπλεκόμενοι εισαγωγείς μαγνητοοπτικών μέσων θέλουν να βάλουν χέρι στις τσέπες του φτωχού(πλήν τίμιου)λαού. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!! Ο φασισμός δεν θα περάσει. :-D [/b] μιλαμε για πλεκτανη ολοκληρηξ τωρα...σε λκιγο θα σκαροσουμε οτι πισω απο αυα ειναι..οι αμερικανοι!lol
john360 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 ας αναβαθμισουν πρωτα τις γραμμες να τρεχουν στις πληρωμενες ταχυτητες πρωτα..
De@th L0rd Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 ας αναβαθμισουν πρωτα τις γραμμες να τρεχουν στις πληρωμενες ταχυτητες πρωτα.. Αυτό δεν θα το κάνουν πΟΤΕ γιατί δεν τους συμφέρει.Απλά τα πράγματα!:twisted:
mjmj Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Πριν 2 μερες ειχε πεσει το βραδυ το Internet σε ολη την ελλαδα... Και μιλανε για αναβαθμιση... Καλη θα ειναι, αλλα ας φτιαξουν πρωτα να μην κοβεται καθε λιγο το internet σε ολη τη χωρα...
mihalisbgr Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 τελικα επιβεβαιώθηκε η είδηση απο πιο έγκυρη πηγή;
TopGunZ Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Χωρίς να θέλω να βιάσω το τόπικ με το άσχετο του ποστ μου, αν θέλουμε σωστό ΟΤΕ, σωστή ΔΕΗ, σωστό ΟΣΕ κλπ κλπ και κυβερνήσεις με διάθεση να κάνουν σωστή δουλειά, απλά ας μην ξαναπούμε "το όνειρό μου είναι να βολευτώ κι εγώ στο δημόσιο". Όποιος το έχει πει έστω και μια φορά αυτό, γνώμη μου, δεν έχει δικαίωμα να γκρινιάζει για οτιδήποτε στην Ελλάδα.
De@th L0rd Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Χωρίς να θέλω να βιάσω το τόπικ με το άσχετο του ποστ μου, αν θέλουμε σωστό ΟΤΕ, σωστή ΔΕΗ, σωστό ΟΣΕ κλπ κλπ και κυβερνήσεις με διάθεση να κάνουν σωστή δουλειά, απλά ας μην ξαναπούμε "το όνειρό μου είναι να βολευτώ κι εγώ στο δημόσιο". Όποιος το έχει πει έστω και μια φορά αυτό, γνώμη μου, δεν έχει δικαίωμα να γκρινιάζει για οτιδήποτε στην Ελλάδα. Εγώ δεν το έχω πεί ούτε μια φορά γιατί δεν θέλω να γίνω ένα σαν τα άτομα που βρίζω από παιδάκι......:twisted: :twisted:
Jojos170304 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Ως πOTE παλληκάρια! Φίλε admin του ΙΕΚΕΠ ή κάτι τέτοιο, έχεις ποτέ σκεφτεί με την κοινή λογική γιατί με Otenet δεν υπάρχει πρόβλημα πακέτων ακόμα κ σε πιταρισμένες περιοχές? Λέω τώρα, σαν πονηρεμένη σκέψη μήπως στοιβάζει τους υπόλοιπους ISP's σε πιταρισμένα dslam κ βάζει τους δικούς του στα καλά? Με αυτή τη λογική λοιπόν να πάμε όλοι οτενετ? Ε, όχι λοιπόν για ένα κ μόνο λόγο: πΟΤΕ στον , πΟΤΕ στη δημοσιουπαλληλική νοοτροπία που αντί να δουλεύουν κάθονται κ παίζουν στο Internet κ τους χρυσοπληρώνω εγώ κ ο καθένας μας. Πως θα τραφούν τα άχρηστα θρεφτάρια μας αν δεν βάλουν το πάγιο στο θεό? ΕΞΩΩΩΩΩΩΩ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.